TRB, RLC och DIA: Oracle Tokens validerar långsiktiga supportnivåer


Tellor (TRB) har studsat vid en stigande supportlinje, men har inte lyckats bekräfta sin hausseartade trend. iExec RLC (RLC) försöker bryta ut från den horisontella motståndsnivån till $ 4,40. DIA (DIA) har studsat vid en långsiktigt stigande supportlinje och visar hausseartade vändningstecken.

TRB

TRB minskade avsevärt efter att ha nått ett högt pris på 164,05 dollar den 10 maj den. Den sjönk med 79,40% på bara 13 dagar, vilket kulminerade med ett lägsta värde på 33,77 $ den 23 maj. Sedan dess har den gått uppåt.

Den låga validerade en långsiktigt stigande supportlinje, på plats sedan december 2020. Därefter skapade token en högre låg den 12 juni och validerade raden en gång till (grön ikon).

Trots studsan ger tekniska indikatorer blandade tecken. Medan MACD ökar är det inte positivt än. Dessutom är RSI fortfarande under 50 medan Stokastisk oscillator har gjort ett baisseartat kors.

Diagram efter TradingView

Tvåtimmarsdiagrammet visar att TRB har studsat på supportnivån 0.786 Fib retracement (grön ikon). I likhet med den dagliga tidsramen ger tekniska indikatorer dock en blandad syn.

Trots detta ser minskningen ut som en ABC-korrigerande struktur, som slutade med ovannämnda studs. I detta fall kan man förvänta sig en uppåtgående rörelse mot närmaste motståndsområde på $ 83,4. Detta är 0.382 Fib retracement motståndsnivå (vit).

Inriktningen på den långsiktiga trenden kan dock inte bestämmas.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • TRB följer en stigande stödlinje.
  • Tekniska indikatorer är neutrala.

RLC

RLC nådde ett minimum av 3,1 $ den 19 maj, men studsade nästan omedelbart därefter. Den uppåtgående rörelsen var skarp, vilket ledde till en topp på $ 8,93 bara två dagar senare.

RLC har dock fallit längs en nedåtgående motståndslinje sedan dess. Den 8 juni bröt det ner under 4,40 $ -området, som hade fungerat som stöd (grön ikon).

Emellertid initierade token en ny uppåtgående rörelse och bröt ut den 13 juni och gjorde ett breakout-försök nästa dag. Det avvisades dock av $ 4,40-området (röd ikon), som nu fungerar som motstånd.

Tekniska indikatorer är neutrala / hausseartade. RSI försöker flytta sig över 50 men har ännu inte gjort det. MACD rör sig uppåt men har tappat styrkan.

I skrivande stund kan vi inte avgöra om RLC kommer att bryta ut eller inte.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • RLC möter motstånd på $ 4,40
  • Det har brutit ut från en fallande motståndslinje.

DIA

DIA har sjunkit sedan det nådde ett heltidspris på $ 5,8. Nedgången fortsatte tills det lägsta $ 1,25 nåddes den 23 maj. Token har rört sig uppåt sedan dess.

Den 23 maj låg valideringen av en stigande supportlinje som har funnits sedan oktober 2020. Den 12 juni skapade DIA sin första högre låg.

Både RSI och MACD har genererat hausseartad divergens. Detta är ett starkt tecken på en hausseartad vändning. Därför skulle den mest troliga rörelsen få token att öka mot $ 3-motståndsområdet, vilket är 0.382 Fib-resistansnivån.

Diagram efter TradingView

Höjdpunkter

  • DIA följer en stigande stödlinje.
  • Det finns motstånd nära $ 3.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link