Topp 5 DeFi-mynt för maj – SXP, UNI, REN, ORN, SWAP

[ad_1]

Den här artikeln tar en titt på fem kryptovalutor i sektorn för decentraliserad finansiering (DeFi).

Dessa DeFi-tokens har intressanta utvecklingar uppradade för maj månad, vilket också kan ha en positiv effekt på deras pris.

Svep (SXP)

Swipe är en plattform som syftar till att koppla samman fiat- och kryptovalutavärlden. Det gör det genom att erbjuda tre produkter:

  • Swipe Wallet – gör det möjligt för användare att lagra sina tillgångar med ett lättanvänt gränssnitt.
  • Swipe-betalkortet – Ett bekvämare sätt för Swipe-användare som gör att de kan spendera sina tillgångar
  • Den inbyggda token – SXP. Token används för transaktioner i nätverket.

Den 29 april mer än 200 miljoner dollar värdet av SXP brändes, i historiens största brännskada. Detta gjordes för att gynna SXP-tokeninnehavarna genom att göra token till en mer knapp tillgång. Därför har bränningen eliminerat cirka 17,5% av utbudet och närmar sig slutmålet om 100 miljoner SXP i omlopp.

SXP har precis brutit ut från en nedåtgående motståndslinje som tidigare hade varit på plats sedan den 10 april. Dessutom har den återvunnit $ 4,20-området, som nu förväntas fungera som stöd. Som ett resultat, jagPå längre sikt kan det gradvis öka mot $ 10.

Diagram efter TradingView

Uniswap (UNI)

Uniswap är en av de viktigaste börserna där DeFi-tokens handlas. UNI är den ursprungliga symbolen för detta utbyte.

1 miljarder UNI har bryts ut i början och kommer att fördelas över en fyraårsperiod. Följaktligen har UNI-innehavare olika styrningsförmåner, som baseras på procentandelen av det totala utbudet av UNI som de äger.

Uniswap v3 kommer att vara släpptes den 5 maj. Det kommer att introducera många nya funktioner, de viktigaste är:

  • Koncentrerad likviditet
  • Flera avgiftsnivåer

Koncentrerad likviditet gör det möjligt för leverantörer att tillhandahålla likviditet till en utvald prisklass som de väljer. I sin tur kommer detta att göra det möjligt för dem att tjäna samma belopp i avgifter med betydligt mindre kapital.

De flera avgiftsnivåer gör att de kan välja mellan 5, 30 och 100 bps.

UNI har ökat sedan den 18 april. Det lyckades nå ett nytt högt pris den 27 april, och hittills har det nått högst 44 dollar. Dessutom är tekniska indikatorer hausse, vilket stöder fortsättningen av den uppåtgående rörelsen.

Nästa motståndsnivåer finns på $ 47,3 och $ 60.

Diagram efter TradingView

REN (REN)

REN är ett öppet protokoll som syftar till att tillhandahålla likviditet mellan separata blockchain-plattformar. Det lanserade RenVM, dess mainnet, i maj 2020. Den ursprungliga token, REN, tjänar till att driva de noder som kör RenVM.

RenVM är ett nätverk av virtuella datorer som hjälper decentraliserade applikationer på många sätt. Det gör det genom att erbjuda tvärkedjelån, säkerheter och utbyten. RenVM-uppgraderingen till version 0.4.0 körs från 3 maj till 9 maj.

När det gäller sin prisrörelse handlar REN i den nedre delen av en fallande parallell kanal. Detta är ofta en korrigerande rörelse. Det har dock inte visat några tydliga hausseartade vändningstecken, trots den hausseartade avvikelsen i MACD.

För närvarande försöker den återta nivån 0.618 Fib retracement på $ 0,82.

Diagram efter TradingView

Orion Protocol (ORN)

Orion är ett protokoll som syftar till att inkludera varje centraliserat och decentraliserat utbyte tillsammans med swap-pooler i en enda decentraliserad plattform. Den drivs av den ursprungliga DeFi-token, ORN.

Protokollet har meddelat Main Net förinsättning, för att öka belöningarna för spelare.

Det kommer att finnas två huvudformer för insats:

  • Innehav av flera tillgångar: vilket kommer att ske genom likviditet ger, med en hastighet på 1: 1, en vald tillgång.
  • Enkel insats: som kommer att göras av styrande aktörer, vilket ger högre årliga belöningar än vad som för närvarande erbjuds i centraliserade börser.

ORN har studsat på supportområdet $ 11,20 och visar några hausseartade vändningstecken. Detta bevisas av det hausseartade korset i den stokastiska oscillatorn.

Det har emellertid ännu inte brytts ut från en nedåtgående motståndslinje, som har funnits sedan februarihöjderna.

Diagram efter TradingView

TrustSwap (SWAP)

TrustSwap är en distribuerad plattform som vill revolutionera DeFi-sektorn. Det syftar till att göra detta genom att tillhandahålla olika funktioner som

  • SmartLock – Som låter användare låsa sina ERC-20-mynt
  • SmartMint – Som tillåter användare att minta sina egna kryptovalutor
  • Bytbart – vilket gör det möjligt för användare att byta icke-fungibla tokens (NFT)

Det kommer att initiera sex nya startplattor nästa månad, syftar till att ge SWAP-spelare tidigt inträde.

SWAP gör för närvarande sitt femte breakout-försök ovanför det höga motståndsområdet med $ 4,65. Om det lyckas skulle det sannolikt öka till ett nytt pris av hela tiden 6,67 dollar.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.[ad_2]

Source link