Topp 5 DeFi-mynt för juni – AAVE, COTI, OM, BEAM, SRM


Den här artikeln tar en titt på fem kryptovalutor i sektorn för decentraliserad finansiering (DeFi).

Dessa DeFi-tokens har intressanta utvecklingar i linje med juni månad, vilket också kan ha en positiv effekt på deras pris.

Aave (AAVE)

Aave-protokollet är ett decentraliserat open source-likviditetsprotokoll. Det tillåter användare att delta antingen som låntagare eller insättare. Insättare tillhandahåller marknadslikviditet samtidigt som de tjänar en passiv inkomst, medan låntagarna kan låna tillgångar.

Protokollet erbjuder också intressanta funktioner som flashlån. Detta gör det möjligt för ett företag att låna tillgångar utan att ställa säkerhet. Emellertid måste den lånade likviditeten returneras inom en blocktransaktion. Den är huvudsakligen utformad för utvecklare, eftersom dess utförande kräver avsevärd teknisk kunskap.

När det gäller dess säkerhet lagrar protokollet medel på ett smartkontrakt utan förvar, som finns i Ethereum (ETH) blockchain. Den ursprungliga token är AAVE, som används för att rösta på förbättringsprotokoll.

Det globala DeFi-investeringstoppmötet kommer att hållas den 2 juni till 3 juni. En av talarna kommer att vara Stani Kulechov, grundaren och VD för Aave.

AAVE har minskat sedan den nådde ett högt pris på $ 668, den 18 maj, men har studsat över supportområdet på $ 300 och potentiellt slutfört sin korrigering.

Diagram efter TradingView

Coti-nätverk (COTI)

COTI är en DeFi-plattform vars huvudsakliga mål är att hjälpa organisationer att skapa sina egna betalningssystem. Dessutom tillåter det dem att digitalisera sina egna valutor. Det är en riktad acyklisk graf (DAG) -kryptovaluta, vilket innebär att den inte kräver block och gruvarbetare för att kunna använda blockchain-teknik.

COTI använder Trustchain, en konsensusalgoritm som bygger på maskininlärning. Det minskar kostnaderna avsevärt, samtidigt som processhastigheten ökar. Det gör det genom att gruppera transaktioner i olika kedjor baserat på deras förtroende.

Det finns många fördelar med Trustchain, till exempel:

  • Tillåta användare att bädda in betalningsförfrågningar med ett klick på sina webbplatser för enkel utcheckning.
  • Använda förtroende poäng för snabbare bekräftelse gånger i sin bevis på förtroende konsensus mekanism.
  • Decentraliserade smarta kontrakt på kedjan som verifieras av fullständiga noder innan de bekräftas.

Färdplanen för 2021 skisserade flera intressanta utvecklingar. Det finns lanseringen av Paywize, en kreditkortshanteringslösning. Dessutom förväntas en integration med Celsius, en långvarig partner. Slutligen kommer marginalhandel att introduceras till COTI-plattformen.

COTI handlar inuti en stor fallande parallell kanal och har gjort det sedan den 1 mars.

Den 23 maj nådde den kanalens stödlinje och studsade. Linjen sammanfaller också med stödnivån 0.786 Fib retracement. Det skapade en hausse uppslukande ljusstake den 24 maj och har rört sig uppåt sedan dess.

Diagram efter TradingView

MANTRA DAO (OM)

MANTRA DAO är en DeFi-plattform som är samhällsstyrd. Dess tre huvudsakliga fokusområden är utlåning, staking och styrning. Dess ursprungliga symbol är OM.

Ekosystemet styrs av OM-tokeninnehavare, som har full rösträtt. Det använder också en rykte mekanism som kallas Karma. Det liknar kreditpoäng, vilket innebär att det belönar användare som bidrar positivt till MANTRA DAO-ekosystemet.

MANTRA DAO använder också Riochain, en offentlig blockchain som är extremt skalbar och säker. Den använder en hybridmodell som möjliggör interoperabilitet mellan olika blockkedjor.

OM-priset har flyttat nedåt sedan den 15 mars. Det nådde ett nytt lågt pris på hela 0,142 dollar den 19 maj. Det står nu inför motstånd på 0,24 dollar.

Diagram efter TradingView

Beam (BEAM)

BEAM är en konfidentiell DeFi-kryptovalutaplattform som specialiserar sig på integritet, vilket möjliggör anonyma och säkra transaktioner. Den använder en kombination av två protokoll: Mimblewimble och LelantusMW.

Det görs genom implementeringen av Beam Shaders och Beam virtual machine. De arbetar tillsammans för att skapa smarta kontrakt, vars villkor inte kan ändras, efter skapandet.

BEAM tillåter därför utbyte av tillgångar och skapande av kontrakt mellan två parter. Det gör det utan att behöva en betrodd tredje part.

Sedan lanseringen i januari 2019 har BEAM släppt fyra versioner. Var och en har erbjudit en betydande förbättring jämfört med sin föregångare. Den 6,0 hårda gaffeln för BEAM kommer att lanseras den 5 juni. Den kommer att ge uppdateringar till både shaders och konfidentiella tillgångar.

BEAM har minskat sedan den 11 april. På 42 dagar förlorade den 78% av sitt värde, vilket kulminerade med ett lägsta värde på 0,456 $ den 23 maj. För närvarande handlas det inom ett intervall mellan $ 0,525 och $ 0,96.

Diagram efter TradingView

Serum (SRM)

Serum är ett decentraliserat utbyte och ekosystem. Det syftar till att ge oöverträffad hastighet med mycket låga transaktionskostnader till DeFi-sektorn. Den är byggd på Solana-nätverket (SOL). Serum kan nå upp till 50 000 transaktioner per sekund. Dess ursprungliga token är SRM.

SRM tillåter användare att utbyta tillgångar mellan olika blockkedjor. Trots att de har en maximal tillgång på tio miljarder, är 90% av polletterna låsta på lång sikt. 10% låstes upp det första året, medan resten låses upp under en sjuårsperiod. Den nuvarande cirkulationsförsörjningen beräknas vara 50 miljoner.

SRM har flyttat nedåt sedan den 3 maj, då den nådde ett högt pris på 12,98 dollar. Minskningen var kraftig. Det orsakade en validering av det tidigare motståndsområdet på $ 3,50 och stödnivån på 0.786 Fib retracement. Trots avsaknaden av tydliga hausseartade vändningstecken är det möjligt att token har slutfört sin korrigering.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link