Topp 5 DeFi-mynt för juli


Diagram efter TradingView

Kava.io (KAVA)

 • Nuvarande pris: $ 4,28
 • Börsvärde: $ 274 miljoner
 • Market Cap Rank: # 124

Kava.io är en DeFi-utlåningsplattform som gör det möjligt för användare att tjäna avkastning genom att sätta in kryptovalutor. Det erbjuder stöd till tvärkedjiga tillgångar, vilket gör det unikt i förhållande till andra utlåningsplattformar. Användare kan också tjäna belöningar direkt från protokollet genom att köra sina egna insatsnoder. Kava Swap Incentivized Testnet startar den 12 juli. Det kommer att erbjuda flera nya funktioner, till exempel:

 • Styrningsparametrar
 • Belöningar för delegering
 • Byt avgifter

Slutligen kommer det att erbjuda insättningar, uttag och byte av tillgångar mellan likviditetspooler. Sedan den 6 april har KAVA minskat i en fallande parallell kanal. Sådana kanaler innehåller ofta korrigerande strukturer. Hittills har den gjort tre misslyckade breakoutförsök (röda ikoner) och är för närvarande i färd med att göra det fjärde. Tekniska indikatorer blir hausse. RSSI har flyttat sig över 50 och Stokastisk oscillator har gjort ett hausseartat kors. Därför är det troligt att en eventuell breakout kommer till. I så fall skulle nästa närmaste motstånd vara $ 7,25.

Diagram efter TradingView

Lavin (AVAX)

 • Nuvarande pris: $ 11,60
 • Börsvärde: 1,994 miljarder dollar
 • Market Cap Rank: # 46

Avalanche är en paraplyplattform som används för att starta DeFi-applikationer. Utöver detta har den ett användningsfall vid handel och inrättande av ekonomiska applikationer. Ett av huvudsyftena med plattformen är att bli ett globalt tillgångsbyte, vilket innebär att det skulle göra det möjligt för alla att handla och kontrollera sina tillgångar på ett decentraliserat sätt. Den lanserades september 2020 och den ursprungliga token är AVAX. Defi Yield Protocol, som är en plattform för avelsuppfödning, kommer att slutföra sin expansion till Avalanche i juli. Utöver detta har USDC stablecoin kommer till Avalanche någon gång i juli. AVAX har rört sig nedåt sedan den nådde ett högt pris den 10 februari. Det följer en fallande stödlinje och kan handlas inuti en fallande kil. Den 22 juni nådde den den nedåtgående stödlinjen, som sammanfaller med det horisontella stödområdet på 11,30 $. Om symbolen inte studsar på den här nivån kan den sjunka kraftigt på grund av bristen på stöd under det nuvarande priset. Tekniska indikatorer visar några hausseartade tecken, som den hausseartade divergensen i MACD-histogrammet och det förestående hausseartade korset i den stokastiska oscillatorn.

Diagram efter TradingView

1 tum (1 tum)

 • Nuvarande pris: $ 2,45
 • Börsvärde: 529 miljoner dollar
 • Market Cap Rank: # 107

1inch är en DEX-aggregator som används för att hitta de bästa kryptovalutapriserna över DEX-enheter. Det tar bort behovet av att manuellt kontrollera priser, snarare hämta likviditet från börser och erbjuda användarna de bästa bytesräntorna. Den lanserades i augusti 2020, skapad av Sergej Kuncz och Anton Bukov. Dess ursprungliga token är 1 INCH. Den etablerade metoden för att tjäna tokens är att tillhandahålla likviditet på plattformen och ta emot tokens i utbyte mot att göra det. En unik egenskap hos 1 tum är omedelbar styrning, vilket gör det möjligt för användare att rösta på specifika protokollinställningar. I slutet av juni började den schweiziska banken Sygnum erbjuda kunderna möjligheter att investera i flera DeFi-tokens, inklusive 1INCH. 1INCH studsade över $ 2,25-området den 23 maj men återvände till området en gång till i juli. Det är potentiellt i färd med att skapa ett dubbelt bottenmönster. Mönstret har också kombinerats med signifikant hausseartad divergens i RSI, MACD & Stokastisk oscillator. Trots möjligheten till en studs kan trenden inte betraktas som haussin förrän token återkallar supportlinjen från vilken den bröt från tidigare (röd ikon).

Diagram efter TradingView

Grafen (GRT)

 • Nuvarande pris: $ 0,572
 • Börsvärde: 1,657 miljarder dollar
 • Market Cap Rank: # 53

Grafen är ett indexeringsprotokoll som driver applikationer i både DeFi- och Web3-ekosystemen. Den samlar in data och lagrar i index, som kallas underbilder. Dess huvudsakliga användningsfall är att öka effektiviteten hos dApps. Hittills har mer än 3000 underbilder installerats, som används för dApps som Synthetix, AAVE, Uniswap, Decentraland och andra. Grafen är också hem för ett lokalsamhälle, som omfattar cirka 2000 kuratorer, 200 Indexer-noder och många delegater. GRT har minskat sedan det nådde en rekordhöjd den 12 februari. Hittills har den nått en lägsta nivå på 0,428 dollar, vilket gjorde den den 22 juni. Den efterföljande studsningen validerade $ 0,47-området som stöd. Dessutom har RSI & MACD genererat betydande hausseartad divergens, vilket ökar sannolikheten för att token studsar. Om en rörelse uppåt följer skulle det närmaste motståndet vara $ 1,37.

Diagram efter TradingView

Source link