Topp 5 Crypto Crash Survivors – BICs videonysshow


I det här avsnittet av BeInCrypto-videonysshowen kommer värd Jessica Walker att titta på fem altcoins som inte tog ett dyk förra veckan. Dessa mynt led de minst drastiska betydande förlusterna under de senaste veckorna.

Polygon (MATIC)

Tidigare känd som Matic Network är Polygon en av de första välstrukturerade, lättanvända plattformarna för Ethereum-skalning och infrastrukturutveckling. Polygon omvandlar effektivt Ethereum till ett fullfjädrat flerkedjesystem, aka Internet of Blockchains. Detta flerkedjiga system liknar andra som Polkadot, Cosmos och Avalanche. Det har dock också fördelarna med Ethereums säkerhet, ekosystem och öppenhet när det gäller protokolluppdateringar.

Polygons Plasma-ramverk ger det potentialen att hysa ett obegränsat antal decentraliserade applikationer på dess infrastruktur. Allt detta, utan att uppleva de vanliga nackdelarna som är vanliga med proof-of-work blockchains.

Enligt DappRadar-data lade Polygon till 75 000 aktiva användarplånböcker på bara en vecka. Detta lockade dessutom 1 miljard dollar i försäljningsvolym. Samtidigt har antalet decentraliserade applikationer, eller dApps, som spåras på Polygon ökat från 61 till 93. Open source decentraliserade finansieringsappar (DeFi) som bygger på Polygon hittar också sin väg till andra kedjor, inklusive Binance Smart Chain och Ethereum.

Celsius (CEL)

Celsius är en allt-i-ett-plattform för bank- och finansiella tjänster för kryptovalutaanvändare, som lanserades i juni 2018. Den erbjuder belöningar för att sätta in kryptovaluta tillsammans med tjänster som lån och betalningar i plånbokstil. Användare av plattformen kan också få regelbundna utbetalningar och ränta på sina innehav.

Celsius ursprungliga token, CEL, utför en mängd interna funktioner, inklusive att öka användarutbetalningarna om de används som betalningsvaluta. Även om CEL inte hade hämtat trenden, tycker vi fortfarande att det är imponerande att det bara förlorade 1% nyligen.

Celsius kom ursprungligen till som produkt av skaparna Alex Mashinsky och Daniel Leon 2017. Vi intervjuade faktiskt Mashinsky i slutet av 2020, som du kan kolla in på vår kanal. Mashinsky har en lång historia inom internetutvecklingsområdet, efter att ha arbetat med Voice Over Internet Protocol (VOIP) på 1990-talet och andra teknologier sedan dess. Celsius är långt ifrån Mashinskys första företagssatsning, med sju startups och 35 patent till hans namn.

Harmony (ONE)

Harmony är ett annat altcoin som inte följde majoriteten av kryptomarknaden. Trots att det föll på onsdag förra veckan, ökade det faktiskt med 4% varje vecka. Så även om den dagliga förlusten var allvarlig, föll den bara tillbaka till samma nivå som den handlade veckan innan.

Vi grävde lite djupare in i Harmony blockchain och dess värdeproposition och var inte förvånade över att hitta dApps inblandade. Nätverket syftar till att förnya hur decentraliserade applikationer fungerar genom att fokusera på slumpmässig tillståndsdelning, vilket möjliggör blockering på några sekunder.

Enligt projektets hemsida förväntas Harmony införa cross-shard-kontrakt och en kedjekretsinfrastruktur i slutet av 2021. Detta har också bidragit till att pressa priserna upp de senaste veckorna och kan leda till en ytterligare rally i juni.

Vai (VAI)

Nästa på vår lista över kryptor som inte kraschade är VAI. Detta altcoin lyckades vinna 5% under blodbadet, så vi tittade närmare på det. Vai påstår sig vara den första decentraliserade stablecoin byggd på Venus-protokollet som körs på Binance Smart Chain. Det stöds av en korg med stablecoins och andra kryptotillgångar utan centraliserad kontroll.

Protokollet i sig introducerar en lättanvänd utlånings- och lånelösning för kryptotillgångar för DeFi-ekosystemet. Det gör det möjligt för användare att låna direkt mot säkerhet vid högre hastigheter och har lägre transaktionsavgifter. Venus tillåter också användare att mynta VAI-stablecoin på begäran genom att sätta in minst 200% säkerhet i Venus smarta kontrakt.

GlitzKoin (GTN)

Den sista krypto på den här listan är inte en tillfällighet. Med så mycket prat om diamanthänder under denna krasch, var vi tvungna att ha ett mynt fokuserat på diamantindustrin! GlitzKoin använder blockchain, smarta kontrakt och maskininlärning för att minska risker och bedrägerier för banker, försäkringsbolag och öppna marknadsplatser för diamantmarknaden.

Teamet hävdar också att det tillhandahåller ett ekosystem för diamantspårning och certifiering samt ett decentraliserat utbyte för handel med diamanter som heter DiaEx. Under en period med massiva droppar över hela linjen ökade GlitzKoin med 75% och är definitivt en att titta på i juni.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.



Source link