Topp 10 Altcoin Performer Showcase för april 2021


Aprilmånaden har varit relativt neutral för kryptovalutor. Medan flera altcoins har ökat med mer än 100% har Bitcoin (BTC) sjunkit något. Dessutom är ökningarna fortfarande klart lägre än i mars, där fem mynt ökade med mer än 500%.

De tio mynt som ökade mest i april är:

  1. DOGE – 484%
  2. BTG – 132%
  3. KCS – 145%
  4. ETC – 144%
  5. SOL – 141%
  6. ZEN – 138%
  7. XRP – 136%
  8. VET – 127%
  9. MKR – 104%
  10. MATIC – 102%

Dogecoin (DOGE)

DOGE är en kryptovaluta som är baserad på ”doge” -meme. Även om det ursprungligen skapades som ett skämt började det vinna popularitet bland olika kändisar, inklusive men inte begränsat till Elon Musk, och ökade avsevärt i april.

Hittills har dess huvudsakliga fall varit att tippa i onlinegrupper som Reddit. Trots att det inte finns ett viktigt användningsfall eller erbjuder något särskilt nytt för blockchain-industrin har DOGE varit känt för att ha betydande pumpar under sina marknadscykler.

Den 25 april noterades den på Bitrue utbyta.

När det gäller sin prisrörelse har DOGE minskat sedan den nådde ett högt pris på 0,45 USD den 16 april.

Ändå vände det uppenbarligen tillbaka trenden den 23 april och förväntas fortfarande öka gradvis mot ett nytt högt pris.

DOGE-diagram av TradingView

Bitcoin Gold (BTG)

BTG är en BTC-gaffel som skapades i oktober 2017. Gaffeln framträdde på block 419,406.

Även om det delar många liknande grundläggande faktorer med BTC, är den största skillnaden tillåten gruvdrift med vanliga grafikprocessorer snarare än mer specialiserade ASIC. GPU-gruvbelöningar fördelas jämnare eftersom inträdeshindret är ganska lågt och ganska tillgängligt för alla.

Därför syftar BTG till att återställa decentralisering till Bitcoin-nätverket.

BTG har rört sig nedåt sedan den 11 april när det nådde ett högsta värde på $ 119. Hittills har det studsat på 0.382 Fib retracement supportnivå på $ 76. Nästa support finns på $ 63.

BTG-diagram av TradingView

KuCoin-token (KCS)

KCS är den ursprungliga token för KuCoin-utbytet. Det lanserades först 2017. Det gör det möjligt för handlare att dra värde genom att dela intäkter, vilket görs i form av en daglig utdelning. Användare som innehar ett betydande antal KCS får dagligen utdelning från börsens dagliga avgifter.

Det exakta utdelningsbeloppet beror på KCS-innehaven och den dagliga handelsvolymen på börsen. Dessutom är användare som använder KCS för att betala handelsavgifter på KuCoin föremål för betydande rabatter på upp till 80%.

KCS noterades på AscendEX börs den 19 april och noterades på MXC-utbyte två dagar senare.

KCS har rört sig nedåt sedan 10 april men lyckades studsa den 17 april, vilket möjligen fullbordade en fjärde vågåterföring.

KCS-diagram av TradingView

ETC är en Ethereum-gaffel som lanserades i juli 2016. Den skapades som ett resultat av en oenighet mellan deltagarna i ETH-nätverket. Mer specifikt handlade oenigheten om hur ett hack skulle hanteras och om blockchain skulle återställas eller inte för att neutralisera dess effekter.

Dess ursprungliga överklagande var främst med dem som inte var överens med Ethereums svar. Det har emellertid sedan fått en bredare följd, vilket noteras av det faktum att det är listat som en av investeringsfonderna av Grayscale.

ETC har minskat sedan 17 april men lyckades studsa på stödnivån 0.618 Fib retracement på $ 25 den 23 april. Den har gått uppåt sedan dess.

ETC-diagram av TradingView

Solana (SOL)

SOL lanserades i mars 2020, även om idén till projektet började 2017. I likhet med ETH tillåter SOL-protokollet att skapa decentraliserade applikationer (dApps). En av SOLs mest unika aspekter är dess konsistensmekanism.

Ett långsiktigt fokus för Solana Foundation fortsätter att öka tillgängligheten för decentraliserad finansiering (DeFi) över hela världen.

SOL har ökat paraboliskt sedan 17 april och har flyttat sig över 2.61 extern Fib retracement-motstånd. Den lyckades nå ett nytt högt pris den 27 april. Nästa närmaste motstånd finns på 52,50 dollar.

SOL-diagram av TradingView

Horizen (ZEN)

ZEN lanserades först i maj 2017. Det stöds av en decentraliserad infrastruktur med mer än 40 000 noder, vilket möjliggör skapande av flera sidokedjor. Medan de är knutna till den ursprungliga blockkedjan kan de springa samtidigt till den.

Huvudkedjan använder proof-of-work-teknik medan sidkedjor använder proof-of-stake-teknik.

ZEN fokuserar på datasekretess och gör det möjligt för företag och enheter att bygga sina egna blockkedjor med den tidigare nämnda sidokedjetekniken, känd som ”Zendoo.” Det noterades på LBank den 21 april.

ZEN har ökat sedan den 18 april efter att ha studsat på supportområdet på $ 86. Det har dock potentiellt skapat ett dubbelt toppmönster.

ZEN-diagram av TradingView

XRP (XRP)

XRP är den ursprungliga token för RippleNet betalningsplattform.

Målet med företaget är omedelbara penningöverföringar globalt. XRP är avsett att så småningom fungera som ett alternativ till nuvarande betalningssystem som SWIFT.

I likhet med KCS verkar XRP ha slutfört en fjärde vågåtergång och siktar nu på nya toppar.

XRP-diagram av TradingView

VeChain (VET)

VeChain (VET) lanserades ursprungligen i juni 2016. Det är en applikationsplattform för blockchain som syftar till att skapa ett ekosystem som hjälper till att lösa viktiga problem med hantering av supply chain.

VET är en av de två inbyggda tokens i blockchain (tillsammans med VTHO) som används för att skapa värde. Dess modell tilltalar företag som vill minska friktionen i försörjningskedjan.

VET har rört sig nedåt sedan den 17 april. Medan det initierade en studs när den nådde stödet på 0,5 Fib retracement på $ 0,146, handlas det fortfarande under motståndsområdet på $ 0,255.

VET-diagram av TradingView

Tillverkare (MKR)

MKR är styrningstoken för Maker Protocol och MakerDAO. Det tillåter användare att hantera och utfärda DAI-stablecoin. Den lanserades först 2017.

Medan MKR-tokens inte betalar utdelning, ger de rösträtter över utvecklingen av Maker Protocol till innehavare.

Maker-ekosystemet var ett av pionjärprojekten inom DeFi-scenen.

MKR har ökat sedan de bröt ut från en nedåtgående motståndslinje den 12 april. Kort därefter lyckades den återta 3 050 dollar-området.

Nästa närmaste motstånd finns på 5 245 dollar.

MKR-diagram av TradingView

Polygon (MATIC)

Polygon är en plattform byggd på Ethereum blockchain. Dess användning möjliggör omvandling av ETH till ett flerkedjigt system, liknande de som Cosmos (ATOM) och Avalanche (AVAX). Dessutom har den de inbyggda fördelarna med Ethereums säkerhet och ekosystem. Dessutom tillhandahåller den sin egen plånbok som används för att lagra kryptovalutor.

Polygon syftar till att ansluta olika blockchain-nätverk som är Ethereum-kompatibla.

MATIC, den ursprungliga token, finns för att säkra systemet och möjliggör styrande rättigheter.

MATIC har ökat paraboliskt sedan de bröt ut över en nedåtgående motståndslinje den 26 april. På bara två dagar lyckades den röra sig uppåt med 134%. Den nådde ett nytt heltidspris på $ 0,8972 den 28 april.

MATIC-diagram av TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link