TOMO ökar mot avgörande motståndsnivå – kommer det att bryta ut?


Tomochain (TOMO) har flyttat uppåt sedan den 19 maj och har återvänt supportområdet $ 1,50 under processen.

Den har nästan nått en avgörande horisontell och diagonal motståndsnivå, från vilken ett breakout förväntas.

Studsa på långsiktigt stöd

TOMO har rört sig nedåt sedan den 10 april, då det nådde en rekordhög nivå på 3,67 dollar. Minskningen fortsatte tills det lägsta på 0,94 dollar nåddes den 19 maj.

Emellertid studsade token nästan omedelbart efteråt och har rört sig uppåt sedan dess. Den pågående uppåtgående rörelsen orsakade en återvinning av supportområdet $ 1,45, en nivå som tidigare fungerat som motstånd i augusti 2020.

Trots den pågående ökningen är tekniska indikatorer i veckotidsramen baisse. RSI har fallit under 50, den stokastiska oscillatorn har gjort ett baisseartat kors och MACD-histogrammet är negativt (röda ikoner).

Därför är det troligt att den långsiktiga trenden är baissär.

Diagram efter TradingView

Kommer TOMO att bryta ut?

Det dagliga diagrammet ger en hausseartad syn. TOMO har skapat tre högre nedgångar sedan nedgången den 19 maj och har nästan nått $ 1,96-området.

Området $ 1,96 är 0,382 Fib retracement-nivå och ett horisontellt motståndsområde. Dessutom sammanfaller den med en nedåtgående motståndslinje på plats sedan ovan nämnda höga.

Därför kan trenden inte betraktas som hausse tills en breakout inträffar.

MACD, RSI & Stochastic oscillator pekar emellertid på en fortsatt uppåtgående rörelse och eventuell breakout. RSI har korsat under 50 och Stokastisk oscillator & MACD ökar båda.

Därför förväntas en eventuell breakout.

Diagram efter TradingView

TOMO / BTC

Kryptovalutahandlare @CryptoMichNL skisserade ett TOMO / BTC-diagram och uppgav att priset kunde fortsätta öka mot de årliga topparna nära 5850 satoshis.

Källa: Twitter

Efter att ha avvikit (röd cirkel) under hela det låga 3.400 satoshi-horisontella stödområdet, har TOMO / BTC återkrävt det och validerat det som stöd igen. Det står nu inför motstånd vid 5800 satoshis.

Dessutom har token brutit ut från en fallande motståndslinje. Utöver detta stöder tekniska indikatorer i den dagliga tidsramen fortsättningen av den uppåtgående rörelsen.

Därför är det sannolikt en ökning mot 5 800 satoshi-området och en potentiell breakout. På grund av bristen på motstånd över huvudet kan det senare utlösa en kraftig uppåtgående rörelse.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link