Tjäna stort intresse för att sätta in PHNX-token


Gemenskapsledd decentraliserad plattform, PhoenixDAO, syftar till att uppfinna digital identitet genom att utveckla och distribuera anpassade blockchain-baserade lösningar. Projektet har för avsikt att tillgodose behoven hos Web3.0-användare och har planer på att fungera genom en DAO (Decentralized Autonomous Organization).

Dess ekosystem innehåller protokoll inom områdena tokenisering, autentisering och identitet – vilket kommer att driva den decentraliserade appens (dApps) butik och Events Marketplace. I mitten av PhoenixDAO ligger en ERC-20 / BEP-20-symbol som heter PHNX.

Översikt över PHNX-token

PHNX är ett verktygstecken som möjliggör PhoenixDAOs vision om att utveckla en självbärande miljö, som så småningom kommer att ledas helt av samhällets medlemmar. Token används i ekosystemets tekniska lager och skulle också användas för att betala gasavgifter.

Tokeninnehavarna kan också rösta och / eller skicka in ett förslag genom att sätta in sina tokens under en viss period. Dessutom uppmuntrar PhoenixDAO användare för att låsa in sina PHNX-tokens i sitt ekosystem.

Tjäna intresse för PHNX Spot Staking dApp

Denna decentraliserade app lanserades 2020 och tillåter användare att få omedelbar ränta på insatta tokens. Förutom att erbjuda användarna större intresse för att satsa PHNX-tokens spelar Spot Staking Flagship-appen en mycket större roll i det övergripande PhoenixDAO-ekosystemet. Incitamenten beror på antalet inlagda polletter och den period under vilken en användare är villig att låsa sina PHNX-tokens. Den har en standard APR på 20% i 365 dagar.

Den första versionen av dApp (V1.1) har framgångsrikt uppdaterats av teamet, och de har planer på att lansera den andra versionen av Spot Staking-appen inom en snar framtid. Även om inget specifikt datum har meddelats för lanseringen av V.2, kommer projektet att genomföra en communityundersökning för att få feedback från sina användare.

Hur man sätter in PHNX-token

PhoenixDAO erbjuder en intuitiv plattform för användare, där de kan spela och tjäna ränta. Här är en steg för steg guide för att starta processen:

  1. Gå till https://staking.phoenixdao.io/ och anslut din plånbok. Plattformen stöder för närvarande Metamask och Numio.
  1. När du har anslutit din plånbok väljer du antalet tokens du vill lägga till tillsammans med antalet dagar.
  1. Användare kan också välja att avaktivera PHNX.

  2. Plattformen innehåller också en ”Burn Rate”, vilket motsvarar det insatta beloppet multiplicerat med de återstående dagarna, dividerat med det totala antalet insatta dagar. Till exempel, om du sätter 10000 tokens i 365 dagar och sedan väljer att avaktivera efter 100 dagar kommer det att motsvara att 7260,27 PHNX bränns och du kommer att få 2739,73 PHNX.
  1. När låsningstiden är slut kommer användarna att få belöningar direkt i plånboken.

Gå till den officiella PhoenixDAO-webbplatsen för mer information.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link