Tjäna $ 4,5 miljoner TimeCoin i särskild tokenförsäljning


TimeCoin-protokollet är ett blockchain-projekt som drivs av TimeTicket GmbH, ett företag baserat i Schweiz och som ägs av TimeTicket Inc. Japan.

TimeCoin Protocol och timecoin token (TMCN) har kallats det bästa DeFi- och NFT-projektet inom esports, VTuber, delningsekonomi och spelekonomi.

Projektet utfärdade sin kryptovaluta som handlas till mer än $ 250 per TMCN på flera börser som BitForex, BitMart och BiKi. TimeCoin är ett protokoll för delningsekonomi som syftar till att ersätta centraliserade system för delningsekonomi, såsom YouTube och Twitch videostreaming-system.

Projektet driver flera applikationer, inklusive TimeTicket, en tjänsteutdelningsekonomitjänst med mer än 500 000 användare och genererar mer än flera miljoner dollar i årliga intäkter och växer sin verksamhet i snabb takt.

Det driver också eSportStars, e-sports gamer-matchningstjänst som kan lägga till mer än 4000 spel och 30 språk.

eSportStars planerar att lägga till många attraktiva funktioner som DeFi och NFT i år.

Projektet finansierades ursprungligen av några få investerare som investerade cirka 4 miljoner dollar, och endast ett mycket begränsat antal tokens släpptes på marknaden.

Specialtoken-försäljningen av TMCN lanserades den 15 februari 2021 med 90% rabatt på tokens nuvarande marknadsvärde och erbjuder totalt 4,5 miljoner dollar i bonuspengar till investerare.

Den speciella tokenförsäljningen tjänar specifikt för att samla in pengar för utveckling och förbättring av projektet, och särskilt för eSportStars. Detta kräver vidareutveckling, samt implementering av DeFi- och NFT-funktioner i TMCN-protokollet och andra dApps, och nya fonder för att stödja utveckling och marknadsföringskostnader.

Projektet har startat en VTuber-verksamhet och våra VTubers är aktiva, särskilt Shirahari Uni, och fler VTubers kommer snart att vara klara. Projektet planerar också att skapa en NFT-marknadsplats där våra VTubers och andra skapare i världen kan handla NFT-artiklar.

Vi kan erbjuda ett innovativt DeFi-system som kallas Creator Sponsor Staking (CSS) tillsammans med vår NFT-marknadsplats. Fläktar kan öka sitt TMCN-innehav med 12% efter 6 månaders satsning och 24% efter 12 månaders satsning.

Den ökade delen delas 50/50 mellan fansen och skaparna. I utbyte mot sponsring kommer skaparna att tillhandahålla medlemskap med exklusiva tjänster, NFT digitala artiklar, tjänster och rabattkuponger.

TimeTicket GmbH: s VD, Masato Kakamu, förklarade i ett nyligen AMA: ”Vi vill skapa en plats där professionella spelare, skapare och fans enkelt kan tjäna pengar vilket också hjälper dem att bättre samarbeta med sina fans. För att utöka eSportStars-tjänsten vill vi också erbjuda esports-spel. Vi erbjuder eSports-gruvdrift för eSportStars-deltagare att tjäna timecoin. Ju fler deltagare i timecoin äger, desto bättre service kan de få. ”

Av detta skäl har beslutet fattats att starta två speciella tokenförsäljningar utanför marknaden för att möjliggöra implementering av DeFi- och NFT-funktioner på dApps och NFT-marknaden, så att fans kan stödja skapare som eSports-spelare, streamers, VTubers, etc.

Detta gör det möjligt för både skapare och fans att få ytterligare tokens, liksom in-game-föremål, konst och anime-karaktärer som handlas med NFT. Investerare i TMCN kan tjäna ytterligare intäkter genom att stödja skapare också.

Av totalt 100000000 befintliga TMCN-token kommer 10.000.000 tokens att säljas under den speciella tokenförsäljningen med mer än 90% rabatt på det aktuella marknadsvärdet och specialbonus-tokens.

Det totala belopp som förväntas höjas är cirka 20 miljoner dollar.

Det kommer att vara möjligt att köpa i BTC, USDT eller ETH via sidan TimeCoinProtocol.com/sale, där det också är möjligt att se tabellen över periodens frigöringsperioder.

Att köpa TMCN, en investerare rekommenderas starkt att förbereda en privat plånbok som MetaMask. En investerare rekommenderas inte att köpa TMCN med ett kryptovalutakonto.

Prenumerera på TimeCoin Protocol Telegram för att tjäna TMCN Free Rewards och köpa TMCN.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link