Tjäna 4,5 miljoner dollar i TimeCoin i specialpengesäljning

TimeCoinProtocol är ett blockchain-projekt som drivs av TimeTicket GmbH, ett företag baserat i Schweiz och helägt av TimeTicket Inc. Japan. Projektet utfärdade sin kryptovaluta som heter TimeCoin (TMCN) som handlas till mer än $ 250 per TMCN på flera börser som BitForex, BitMart och BiKi.

TimeCoinProtocol är ett protokoll för delningsekonomi som syftar till att ersätta de centraliserade delningsekonomisystemen, såsom YouTube och Twitch videostreaming-system.

Projektet driver flera applikationer inklusive TimeTicket, en tjänstekunskapstjänst med mer än 500 000 användare och genererar mer än flera miljoner dollar i årliga intäkter och växer snabbt. Det driver också eSportStars, e-sport-matchningstjänsten som kan lägga till mer än 4000 spel och 30 språk.

eSportStars planerar att lägga till många attraktiva funktioner som DeFi och NFT i år.

Projektet finansierades ursprungligen av några få investerare som investerade cirka 4 miljoner dollar, och endast ett mycket begränsat antal tokens släpptes på marknaden. Specialtoken-försäljningen av TMCN lanserades den 15 februari 2021 med 90% rabatt på tokens nuvarande marknadsvärde och erbjuder totalt $ 4,5 miljoner i bonusmynt till investerare.

Specialtokenförsäljningen tjänar till att samla in pengar för utveckling och förbättring av projektet, och i synnerhet för eSportStars som kräver ytterligare utveckling. Detta möjliggör implementering av DeFi- och NFT-funktioner i TimeCoinProtocol och andra decentraliserade appar och nya fonder för att stödja utveckling och marknadsföringskostnader.

Projektet har startat en VTuber-verksamhet. VTubers är aktiva, särskilt Shirahari Uni, och fler VTubers kommer snart att vara redo. Projektet planerar också att skapa en NFT-marknadsplats där VTubers och andra skapare i världen kan handla NFT-artiklar.

Vi kan erbjuda ett innovativt DeFi-system som kallas creator sponsor staking (CSS) tillsammans med vår NFT-marknadsplats. Fans kan öka sitt TimeCoin-innehav med 12% efter 6 månaders satsning och 24% efter 12 månaders satsning. Den ökade delen kommer att delas 50/50 mellan fansen och skaparna. I utbyte mot sponsring kommer skaparna att tillhandahålla medlemskap med exklusiva tjänster, NFT digitala artiklar, tjänster och rabattkuponger.

TimeTicket GmbH: s vd, Masato Kakamu, förklarade i ett nyligen AMA: ”Vi vill skapa en plats där professionella spelare, skapare och fans enkelt kan tjäna pengar vilket också hjälper dem att bättre samarbeta med sina fans. För att utöka eSportStars-tjänsten vill vi också erbjuda esports-spel. Vi erbjuder eSports mining för eSportStars-deltagare för att tjäna TimeCoin. Ju fler TimeCoin-deltagare äger, desto bättre service kan de få. ”

Av detta skäl har beslutet fattats att starta två speciella tokenförsäljningar utanför marknaden för att möjliggöra implementering av DeFi- och NFT-funktioner på dApps och NFT-marknaden.

Genom detta kommer fans att kunna stödja skapare som eSports-spelare, streamers, VTubers och mer. Detta gör det möjligt för både skapare och fans att få ytterligare tokens, liksom in-game-artiklar, konst och anime-karaktärer som handlas med NFT. Investerare i TMCN kan tjäna ytterligare intäkter genom att stödja skapare också.

Av totalt 100000000 existerande TMCN-tokens kommer 10.000.000 tokens att säljas under den speciella tokenförsäljningen med mer än 90% rabatt på det aktuella marknadsvärdet och specialbonus-tokens.

Det totala belopp som förväntas höjas är cirka 20 miljoner dollar.

Det kommer att vara möjligt att köpa i bitcoin, tether eller ethereum via TimeCoinProtocol.com/sale-sidan, där det också är möjligt att konsultera tabellen över token-utgivningsperioder.

För att köpa TMCN rekommenderas en investerare starkt att förbereda en privat plånbok som MetaMask. En investerare rekommenderas inte att köpa TMCN med ett kryptoutbyte-konto.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link