Tina Yuan Talks Gate.io – En topp 10 global utbyte


Gate.io firade nyligen sitt 8-årsjubileum. Bitcoin-utbytesplattformen är en av de tio bästa i världen. Under 2017 under Tina Yuan, Gate.ios Asia Pacific vice vd och VD för Gate Korea, expanderade plattformen globalt och flyttade från Kina till Sydkorea. Yuan redogjorde för sin bakgrund i kryptovalutavärlden, hur hon blev involverad i Gate.io och vad som krävs för att växa plattformen till en global branschledare.

Komma in i blockchain- och digitala tillgångsfältet

“Att komma in i blockchain- och digitala tillgångar kan ses som en” långt planerad ”ödesordning. Jag studerade internationellt på universitetet men blev kock på en Michelin-restaurang. Senare fick jag kvalifikationsintyget från en psykolog under återhämtningen av en benskada. Och dessa till synes irrelevanta upplevelser ackumuleras långsamt till energier – en stark känsla av tid och beslutskraft, användarpsykologi och kräver insikter. I min nuvarande position tillåter dessa unika upplevelser mig att komma åt problem på olika sätt.

Hon lämnade USA 2017 för att återvända till Kina, där blockchain var en viraltrend. Hon tillskriver sitt intresse för den nya investeringsmetoden den exponentiella ökningen av litecoin (LTC) och bitcoin (BTC). Hon började sedan utforska blockchain genom att köpa mynt och delta i branschsamlingar. Hon blev också inbjuden att delta i Blockchain Whampoa Academy, vilket är hur hon gick in i fältet.

På en resa till Silicon Valley i San Francisco introducerades hon för Han Lin, grundaren av Gate.io. Hon säger att hans värderingar är anständiga och rena, något hon tycker är unikt på börsen. Hon fortsatte att han vill göra allt så bra som möjligt, han litar helt på sina kollegor och är lugn inför motgångar. Hon började på Gate.io i november 2017.

Gate.ios globala färdplan för expansion, med start i Sydkorea

”I början uppfyllde inte projektet förväntningarna, och jag var orolig inför pressen. Men charmen med det så kallade banbrytandet höll mig igång. Du vet aldrig vad som väntar på dig. Att växa framåt med hinder och övervinna dem är också den mest spännande utmaningen. ”

Yuan förklarade att medan Sydkorea var det första stoppet på Gate.ios globala färdplan var det inte en lätt plats att vinna över. Hon mötte svårigheter i Sydkoreas mansdominerade affärsvärld samt hanterade en bedräglig agent. Hon sa att trots svårigheterna fortsatte hon. När efterfrågan på marknaden uppstod flyttade hon snabbt för att börja produkttestning, företagswebbplatsval, registrering och rekrytering. De första stegen i Gate.ios globala expansion.

I början av 2018 fanns ett Gate Korea-team på över tio personer. Sydkoreas största sociala programvara, Kakaos globala offentliga blockchain-projekt Klaytn var ombord och redo att lanseras på Gate.io. Yuan sa att eftersom det inte fanns några fiat-insättningar och uttag blev Gate.io det andra valet för sydkoreanska användare. Hon sa att användare och trafik från Sydostasien började klättra, vilket medförde varumärkesmedvetenhet, exponering och fick erkännande.

Geografisk uppdelning av Gate.io-användarbasen

”Globaliseringstrenden för digital valuta är oåterkallelig och våra steg för globalisering har aldrig slutat. Under åtta år har antalet användare av Gate.io ökat snabbt. För närvarande har vi cirka 4 miljoner användare, fördelade i många länder och regioner runt om i världen, och den årliga sökvolymen för varumärken är nästan 10 miljoner. ”

Gate.io är helt engagerad i att göra globaliseringen och efterlevnaden ännu bättre. Yuan sa att mångfalden av användare och deras breda distribution är fördelaktiga för plattformens ledningsförmåga och produktinnovation. Hon sa att detta i huvudsak kommer att bidra till att göra hela systemet mer stabilt och hälsosamt

I slutet av 2018 ansökte Gate.io om en finansiell tillsynslicens i olika regioner och länder, inklusive Malta, samt överensstämmelselicenser i Singapore, USA och Gilbraltar. Plattformsanvändare finns bland annat i Nordamerika, Sydkorea, Ryssland och Turkiet.

Yuan sa att så länge användare på en viss plats behöver digitala tillgångar kommer Gate.io att fortsätta att expandera globalt. Hon sa att Gate.io under 2021 planerar att möjliggöra insättning och uttag av fiatvaluta. Detta gör det möjligt för kreditkortsanvändare i ännu fler länder att handla digitala tillgångar bekvämare.

Gate.io fyller 8 år

”Som vi alla vet har GateChain-mainnetten varit online under en tid och EVM-smarttestet mainnet-trycktest och tvärkedja har distribuerats nyligen. Eftersom GateChain har fördelarna med hög genomströmning och extremt låga hanteringsavgifter kommer stora DeFi-applikationer att byggas på den senare, och projekt som kräver universell åtkomst och stor genomströmning kommer också att tillämpas på GateChain. Det förväntas släppas officiellt i början av maj och det är också det jag ser fram emot mycket. ”

För att fira deras åttonde årsdag orkestrerade Gate.io en droneshow i Wuhan. Knappt tusen drönare anpassades för att skapa Gate.ios logotyp, jubileumslogan, maskot, födelsedagstårta och mer.

Gate.io lanserade nyligen Gate.io NFT Magic Box Platform. Detta är världens första centraliserade NFT-handelsplattform. Yuan sa att fokus här är på kreativ inkubation och kapitalförvaltning av NFT-konstverk inom blockchain digitalvalutafält.

Den oberoende innovationen av GateChains offentliga kedja och kedjeprotokoll kommer att ge konstnärer och NFT-institutioner support till låg kostnad och högpresterande blockchain.

Detta ger konstnärer utrymme att fokusera på sitt arbete, säger Yuan, samtidigt som han njuter av Gate.ios 4 miljoner globala användare. Artister kommer också att dra nytta av den ultrahöga likviditeten på marknaden, med en miljon inkrementella användare som ger NFT-verk.

Gate.ios säkerhetsinfrastruktur

”För digital valutautbyte är säkerhet plattformens bottenlinje och den mest grundläggande försvarslinjen. Gate.io har engagerat sig i säkerhet ända sedan det grundades. Förutom separationen av varma och kalla plånböcker har vi också reservnycklar i många delar av världen. Dessutom har Gate.io också gjort många innovativa åtgärder. Vi är till exempel den första plattformen som investerar hundratals miljoner yuan för att tillhandahålla en ”säkerhets- och juridisk fond” för användarnas tillgångar. I händelse av en nödsäkerhetsincident kommer vi att bära förlusterna för användarna och tillhandahålla en säkerhetsgaranti för användarnas blockchain-tillgångar. ”

Att möta utmaningar från DEX

”Vi kommer att använda GateChain som grund för att hantera de utmaningar som DEX medför. GateChain är en högpresterande offentlig kedja med en unik valvkontomekanism som innovativt löser problemet med att användartillgångar blir stulna och skadade. Den underliggande strukturen på upp till 2000TPS och hög genomströmning lägger en solid grund för DeFi-ekosystemet och stöder tusentals konsensusnoder. En verkligt decentraliserad offentlig kedja kan effektivt lösa smärtpunkten för den höga överföringsavgiften för Ethereum. ”

Hur GateChain innoverar annorlunda

”I juni 2020 lanserades GateChain Mainnet 1.0 officiellt, inklusive funktioner som: utdragbara stulna medel, återvinningsbara medel för förlorade privata nycklar, anti-kvantattack, barriärfri PoS-gruvdrift, dubbla belöningar lojala noder och högpresterande konsensusramverk , som stöder 18 innovativa funktioner som distribution med ett klick i kedjan. Samtidigt stöder GateChain plånbokstjänster och övervakning av larmtjänster som stöder skrivbordsplånböcker, mobila Android-appplånböcker, Apple iOS-appplånböcker, webbplånböcker, fingeravtryckshårdvara och plånböcker med flera signaturer, vilket ger ett komplett utbud av säkerhetslösningar för den privata och finansiella branschen. ”

Under 2018 arbetade Gate.io hårt för att lösa tillgångssäkerhetsproblem genom användning av decentraliserade metoder. Det föreslog en indragbar transaktionsmodell och en clearingmodell. Genom förslaget om ett valvkonto bildades en nyckelinnovation från GateChain.

Yuan delade att GateChain också kommer att fokusera på kedjekedjor, smarta kontrakt, DEFI, DEX, integritetsskydd och mer. Det löser problemet med tvärkedjiga tillgångar mellan GateChain och vanliga nätverk som BTC, ETH, Cosmos, Polkadot och Zcash.

Fördelar med DEX HipoSwap

”HipoSwap kan automatiskt hitta marknadspriset utan att förlita sig på orakelmaskinens prisflöde. Med undantag för likviditetsleverantören finns det ingen tillverkarpost i Uniswap-protokollet och alla andra transaktionsanvändare måste bli Taker. För användare med stora handelsbehov för transaktionsvolymer är avtagarens glidning för stor. HipoSwap-avtalet ger tillverkaranvändare en kanal för att göra order till marknadspriser.

”För användare som har en stor mängd handelsfonder och inte har bråttom att göra en transaktion omedelbart, kan de ge likviditet till marknaden genom tillverkargränssnittet, samtidigt som de effektivt minskar glidningen för sig själva och tjänar takers hanteringsavgift. Oavsett marknadsfluktuationer kan tillverkarens användares transaktionskostnader minskas effektivt. Samtidigt på grund av tillverkarens existens kan tagaren inte bara få likviditet genom CPMM: s LP Pool (Liquidity Pool) utan kan också handla direkt med tillverkarpoolen, vilket effektivt minskar glidning och sänker takers hanteringsavgifter. ”

DeFi Ecosystem and Labs Incubator Program

”För att upptäcka utmärkta blockchain-startteam och hjälpa de tillfälligt små men potentiellt stora blockchain-drömmarna, den 20 februari 2021, har vi lanserat DeFi-ekosystem- och Labs-inkubatorprogrammet för första gången. I ett tidigt skede kommer Gate.io Labs att tillhandahålla 50 miljoner US-dollar (motsvarande virtuell valuta) ”såddfonder” som sträcker sig från tiotusentals till miljoner dollar för att fullt ut stödja startteamet för att fokusera på att perfektionera sina projekt, inklusive projekt implementering, produktutveckling och optimering av tjänster. ”

Inkubatorteamet kommer också att erbjuda ett komplett utbud av stöd och incitament, inklusive:

  • lanserar GateChain DeFi-utbytes- och utlåningsplattformen
  • högkvalitativa projekt har möjlighet att få mer användarstöd via Gate Startup och starta sitt projekt på Gate.io-huvudwebben och få uppföljningsmöjligheter från Gate.io Labs.
  • likviditetsincitament har införts för att ge likviditetsstöd för projekt som klarar säkerhetsrevisioner, vilket hjälper högkvalitativa projekt att upprätthålla en sund och stabil tillväxt
  • utestående startprojekt kan väljas för att starta på Gate.io Startup och kommer att ha prioriterad tillgång till GateChain-ekosystemet.

Gate.io Labs kommer att hjälpa framstående startteam att starta egna kreativa projekt. Det kommer också att göra det möjligt för nystartade företag att möta marknadens krav på att skapa innovativa produkter och tjänster av hög kvalitet. Sedan 2020 har knappt 80 startups lanserats på Gate.io, med den högsta avkastningsgraden på 8233%. Detta är ett bevis på förtroendet mellan Gate.io och startprojekten.

Förutsägelser om Bitcoin

”Våra grundare och jag delar samma syn på priset på Bitcoin. Vi förutspår inte prisutvecklingen utan håller Bitcoin på lång sikt. ”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link