TIME Magazine accepterar nu krypto för prenumerationer

Nyhetstidningen TIME har samarbetat med Crypto.com och accepterar nu kryptovaluta som betalningsmetod för prenumerationer.

Ett meddelande på deras webbplats avslöjade att nu kan användare betala för digitala prenumerationer i kryptovaluta. Ett engångsköp ger abonnenter obegränsad tillgång till TIMEs innehåll i 18 månader. Plus inbjudningar till evenemang och andra exklusiva.

Vidare uppgav meddelandet att Crypto.com ”kommer att erbjuda upp till 10% avkastning för prenumeranter som väljer att betala med CRO, Crypto.org Coin.”

Detta är dock ännu inte en global lansering. Alternativet att betala med kryptovaluta är för närvarande exklusivt för abonnenter i USA och Kanada. Användare i andra delar av världen kommer att vara öppna för alternativet från juli 2021.

På deras partnerskap med Crypto.com sa TIME Magazine enligt uppgift att det skulle göra det möjligt för dem att bygga vidare på deras redan existerande abonnentgemenskap. Ett samhälle som för närvarande är över 2 miljoner starkt.

TIME Magazine och Crypto

Det är inte den första razziaen i kryptorummet som TIME Magazine har gjort i år. I mars steg de på NFT-tåget och auktionerade ut tre exklusiva omslag i digitalt format. Specialutgåvorna innehöll en NFT-version av en av tidningens mest ikoniska. En text-omslag (TID: s första) från numret som ursprungligen publicerades den 8 april 1966, som läste ”Är Gud död?”

De andra två NFT-omslagen läser ”Är sanningen död?” och ”Är Fiat Dead?” respektive. Den senare var det första tidningsomslaget som uteslutande utformades som en NFT.

Forbes genomförde en liknande auktion för ett NFT-omslag den 7 april. NFT av den japanska konstnären Yoshi Sodeoka presenterade originalomslagskonsten till Michael Prince. 24-timmarsevenemanget avslutades med ett högsta bud på $ 333 000. Auktionsintäkterna gick till både Committee to Protect Journalists (CPJ) och International Women’s Media Foundation (IWMF).

Dessutom meddelade musikmagasinet SPIN att de skulle släppa NFT-tidningsomslag den 4 april. Sällsynt fotografering, videor och signerade omslag i begränsad upplaga kommer enligt uppgift att omfatta större delen av samlingen. SPIN har varit en enda digital publikation sedan 2012. Det året stoppade de produktionen av sin tryckta version, som hade körts sedan 1985.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link