Tidigare 2x Karate-världsmästare lanserar utbildningsstudium

Igor Dyachenko, en före detta 2x Karate-världsmästare, lanserar en avancerad och modern tredimensionell utbildningsplattform på Ethereum blockchain (ERC20), kallad Studyum.

Dyachenko tar ledningen när det gäller att göra ändringar i utbildningssystemet genom blockchain och kryptovaluta. Han kombinerar artificiell intelligens, 3D-avatarer och ansiktsigenkänning med NFT-handel för framtiden för decentraliserat lärande.

Studyum är en utbildningsplattform som är anpassad för studenter, lärare eller alla individer som är villiga att lära sig och växa i dagens moderna värld.

Med hjälp av AI och blockchain-teknik samtidigt som man lämnar det traditionella utbildningssystemet tillåter den här plattformen utbildare att ladda upp 2 och 3D-innehåll och även skapa sina egna “NFT-samlarkort från en plattform”.

Inte alla elever lär sig på samma sätt, vilket är den fråga som Dyachenko syftar till att ta itu med. Genom att lansera en plattform som är skräddarsydd för elevernas och utbildarnas behov och önskemål, presenterar Studyum flera möjligheter som att skapa innehåll designat och utvecklat av fantasi, skapa innehåll i visuella, auditiva och fysiska format.

Dessutom matchar Studyum lärare med elever baserat på deras respektive undervisnings- och inlärningsstilar.

Det är också en belöningsbaserad plattform som använder STUD-tokens, en modell som uppmuntrar människor att ständigt investera i sin utbildning och fortsätta växa akademiskt under hela livet.

Digital utbildningsinnovatör, medgrundare och VD för Studyum, Igor Dyachenko, säger attStudyum har låst upp den mänskliga hjärnans förmåga och transformerat lärandet så som vi känner det. ” När Dyanchenko gick igenom inlärningssvårigheter under sin barndom, befann han sig genom utbildning i hälsa och välbefinnande.

Dyanchenko, som tidigare varit karate-världsmästare två gånger, har återuppfunnat standardutbildning genom att skapa ett ledningssystem som innehåller särdrag genom att “tackla all nuvarande teknik till en massiv plattform” (Dyachenko, 2021).

Om Studyum

Världens första utbildningsplattform på blockchain, Studyums mål är att utveckla vägen för utbildning för framtiden, och framtiden är idag. En revolutionerande och pedagogisk plattform byggd på ERC20-blockkedjan som belönar sina användare med sin ursprungliga symbol, STUD.

Studiums virtuella plattform personaliserar individens behov och önskemål genom att fokusera på olika och hälsosammare undervisningstekniker genom att koncentrera sig på neurala kopplingar. Kompetens i att skapa originalt 3D-innehåll med hjälp av förstärkt verklighet och maskininlärning för att bygga en instinktiv användarupplevelse.

Varje student på Studyum erbjuds en upplevelse som bygger på en kombination av inlärningsstilar och tekniker, som sedan hjälper studenter att uppnå sina mål genom att använda revolutionerande inlärningstekniker.

För mer information om Studyum, besök studyum.io.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link