The Magnificent Seven: MATIC, SOL, HNT, ONE, ANKR, CEL, SUSHI – Biggest Gainers, 14—21 maj


BeInCrypto tittar på de sju altcoins som ökat mest under de senaste sju dagarna, från 14 maj till 21 maj.

  1. Polygon (MATIC) – 36,51%
  2. Solana (SOL) – 3,92%
  3. Helium (HNT) – 2,43%
  4. Harmony (ONE) – 1,47%
  5. Ankr (ANKR) – 3,72%
  6. Celsius (CEL) – 5,71%
  7. SushiSwap (SUSHI) – 7,05%

MATIC

MATIC hade ökat snabbt sedan den 16 april. Ökningen blev parabolisk den 12 maj och token nådde ett nytt heltidspris på 2,70 USD den 18 maj.

Men den sjönk kraftigt efteråt och skapade en baisseartad ljusstake (markerad). Nedgången tog MATIC till supportnivån 0.618 Fib retracement på $ 1,19.

Trots studsan ser den föregående rörelsen uppåt som en fullbordad fem våg uppåt med en förlängd femte våg. Därför är det möjligt att den uppåtgående trenden har upphört.

Diagram efter TradingView

SOL

SOL har rört sig nedåt sedan 18 maj, då det nådde ett högt pris på 58,38 dollar. På samma sätt som MATIC skapade den en baisseartad ljusstake nästa dag.

Droppen tog det hela vägen ner till supportområdet $ 29,50, validerade det som stöd och skapade en lång nedre veke.

För närvarande försöker man återta motståndsområdet på $ 42,50, vilket är 0,5 Fib retracement-nivån för den nedåtgående rörelsen.

Diagram efter TradingView

HNT

HNT har minskat inuti en nedåtgående kanal sedan den nådde högst 21,50 dollar den 7 april. Fallande parallella kanaler innehåller vanligtvis korrigerande strukturer.

Hittills har den två gånger studsat av kanalens stödlinje och lämnat extremt långa nedre vingar varje gång. Det senaste inträffade den 19 maj.

För närvarande försöker den återta mitten av kanalen. Om det lyckas skulle detta vara en extremt hausseartad utveckling, vilket indikerar att nya toppar är i horisonten.

Diagram efter TradingView

ETT

EN hade rört sig uppåt sedan den nådde en lågpunkt den 23 april. Kort därefter bröt den ut från en nedåtgående motståndslinje och fortsatte att nå ett högsta värde av 0,188 dollar den 18 maj.

Det minskade dock kraftigt nästa dag och sjönk till ett lågt värde på 0,07 dollar. Fallet validerade 0.618 Fib retracement-nivån på $ 0,096 som support.

Huvudresistensområdet finns på $ 18.

Diagram efter TradingView

ANKR

ANKR har minskat sedan 28 mars, då det nådde ett heltidspris på 0,21 USD. På samma sätt som HNT följde minskningen en fallande parallell kanal.

Priset rörde kanalens supportlinje tre gånger, senast den 19 maj, vilket skapade en mycket lång nedre veke med en storlek på 55%.

Det försöker för närvarande att återta mitten av kanalen. Om det lyckas skulle detta indikera att en breakout förväntas.

Diagram efter TradingView

CEL

Den 4 april bröt CEL ut från en nedåtgående motståndslinje och fortsatte att nå en topp på $ 8,36 tre dagar senare. Sedan dess har den två gånger återvänt för att validera motståndslinjen som stöd, senast den 19 maj.

Dessutom har den återvunnet det horisontella stödområdet till $ 6.

Nästa närmaste motståndsnivåer finns på $ 8,33 respektive $ 10,58. Målen hittas med hjälp av en extern Fib retracement vid den senaste droppen.

Diagram efter TradingView

SUSHI

Den 6 maj bröt SUSHI ut från en nedåtgående motståndslinje som hade varit på plats sedan 23,43 dollar hela tiden, den 13 mars.

Efter att ha validerat linjen som stöd den 10 maj började token ytterligare en rörelse uppåt. Detta ledde dock till att en lägre höjd uppnåddes den 18 maj och en kraftig minskning nästa dag.

Fallet tog det till ett lågt av $ 10,25. Den efterföljande studsningen validerade $ 12-området som stöd.

Stödområdet har hållits sedan början av februari, med undantag för en kort levd avvikelse i april (röd cirkel).

Så länge SUSHI handlar ovanför kan trenden betraktas som hausse.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link