The Magnificent Seven: AMP, TFUEL, CHZ, KSM, BTG, WAVES, SOL – Biggest Gainers, 4—11 juni


BeInCrypto tittar på de sju altcoins som ökat mest under de senaste sju dagarna, från 4 juni till 11 juni.

Dessa altcoins är:

  • Förstärkare (AMP): 73,76%
  • Theta Bränsle (TFUEL): 30,85%
  • Chiliz (CHZ): 22,17%
  • Kusama (KSM): 14,22%
  • Bitcoin Gold (BTG): 9,70%
  • Vågor (WAVES): 8,34%
  • Solana (SOL): 5,68%

AMP

AMP har ökat sedan den studsade den 23 maj. Kort därefter återkrävde den 0,04 $ -området och validerade det som stöd.

Den 11 juni nådde det en höjd på $ 0,07, strax under det nuvarande höga priset på $ 0,0785. Det avvisades efteråt och har skapat en lång övre veke.

Trots avslaget har tekniska indikatorer blivit hausseartade. MACD har precis gått över till positivt territorium, RSI är över 50 och Stokastisk oscillator har gjort ett hausseartat kors.

Om en breakout inträffar skulle nästa motstånd vara $ 0,11. Den skapas av 1.61 extern Fib retracement-nivå.

Diagram efter TradingView

TFUEL

TFUEL bröt ut från en fallande parallell kanal den 1 juni. Den uppåtgående rörelsen fortsatte fram till 9 juni, vilket ledde till ett nytt rekordhögt värde på 0,679 dollar.

TFUEL har dock gått nedåt sedan dess. Det är möjligt att detta var toppen av våg fem av en långvarig hausseartad impuls (vit).

För närvarande försöker den hitta support över $ 0,465 $. Så länge det handlar över denna nivå kan trenden betraktas som hausse. Tekniska indikatorer inom den dagliga tidsramen visar ännu inga tecken på svaghet.

Diagram efter TradingView

CHZ

CHZ har handlat i en fallande parallell kanal sedan den 12 mars. Parallella kanaler innehåller ofta korrigerande rörelser. Men till skillnad från TFUEL har den ännu inte brytts ut från den.

Den 23 maj nådde den en lägsta nivå på $ 0.164 och studsade på kanalens supportlinje. Sedan dess har det gått uppåt.

Tekniska indikatorer stöder fortsättningen av den uppåtgående rörelsen. MACD har nästan gått över till positivt territorium. RSI håller på att korsa över 50. Stokastisk oscillator har gjort ett hausseartat kors.

CHZ måste dock återta mitten av kanalen för att trenden ska anses hausse.

Diagram efter TradingView

KSM

KSM har rört sig uppåt sedan den 19 maj, då det nådde ett lägsta värde på $ 158,75. Den efterföljande studsan var mycket betydelsefull och orsakade en återkrav av supportområdet på 295 $.

Tekniska indikatorer inom den dagliga tidsramen är hausse och stöder fortsättningen av den uppåtgående rörelsen. Detta framgår särskilt av det hausseartade korset i den stokastiska oscillatorn och MACD-rörelsen ovanför 0-linjen.

Hittills har KSM lyckats nå ett högt värde på $ 537, vilket görs den 10 juni. Trots detta har det inte lyckats nå ett slut över motståndsområdet på $ 525, vilket är motståndsnivån 0,786 Fib retracement. Tvärtom har den avvisats av den.

Ändå följer KSM fortfarande en stigande supportlinje. På grund av de hausseartade avläsningarna från indikatorer kan trenden betraktas som hausse, så länge token handlas över denna supportnivå. En framgångsrik breakout skulle kunna ta det mot ett nytt högt pris.

Diagram efter TradingView

BTG

BTG har följt en stigande supportlinje sedan 23. februari. Den 19 maj och 23 maj studsade den på denna linje och skapade en lång nedre veke varje gång (gröna ikoner). Efter studsan skapade den en annan högre låg den 8 juni, innan en hausse uppslukande ljusstake.

Hittills har det gjort ett misslyckat breakout-försök över $ 72-området. Om det skulle gå över denna nivå skulle nästa närmaste motståndsområde vara $ 102. Detta är 0,5 Fib retracement-nivån för hela nedåtgående rörelse.

Tekniska indikatorer är relativt hausse. Stokastisk oscillator har gjort ett hausseartat kors och MACD ökar. På grund av den högre lågen liknar den aktuella rörelsen en stigande triangel. Därför skulle en breakout vara mer sannolikt.

I så fall kan BTG öka mot motståndsområdet på $ 102.

Diagram efter TradingView

VÅGOR

Under en period av 19 dagar mellan 4 maj och 23 maj minskade WAVES med 72%. Nedgången fick den att validera (grön ikon) en långsiktigt stigande supportlinje som har funnits sedan början av året.

Avvisningen har dock varit extremt svag och WAVES har legat nära denna supportlinje. Dessutom är tekniska indikatorer relativt neutrala.

Huruvida token bryts ner eller studsar från denna supportlinje kommer sannolikt att avgöra trendens riktning. Den förstnämnda skulle orsaka en nedgång mot supportområdet $ 8, medan den senare skulle kunna ta den mot $ 23,2.

Diagram efter TradingView

SOL

SOL har ökat sedan det nådde ett lägsta värde på 19,10 dollar den 23 maj. Hittills har det nått högst 44 dollar, vilket gjorde det den 10 juni. Men det gick inte att gå över 0.618 Fib retracement-motståndsnivån på 43,46 dollar och har fallit.

Trots minskningen följer den fortfarande en stigande stödlinje, som har funnits sedan den 23 maj låg.

Tekniska indikatorer är relativt neutrala. MACD är precis vid 0-linjen medan RSI passerar fritt över och under 50.

En uppdelning från supportlinjen skulle ta SOL mot supportnivån på $ 31. Å andra sidan skulle en breakout över 0.618 Fib retracement motståndsnivå sannolikt ta det mot ett nytt högt pris.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link