The Hateful Eight: BTG, CEL, FLOW, DGB, STX, NEXO, RSR, BNT – Biggest Losers, 23-30 april


BeInCrypto tittar på de åtta altcoins som minskat mest under de senaste sju dagarna, från 23 april till 30 april.

Dessa altcoins är:

  • Bitcoin Gold (BTG) – 34,58%
  • Celsius (CEL) + 5,86%
  • Flöde (FLÖDE) + 15,45%
  • Digibyte (DGB) + 15,58%
  • Stacks (STX) + 15,99%
  • Nexo (NEXO) + 16,98%
  • Reservrätt (RSR) + 17,03%
  • Bancor (BNT) + 17,07%

BTG

BTG har rört sig nedåt sedan den 11 april, då det nådde högst 119 dollar. Hittills har den nått en lägsta nivå på $ 72 och studsar på stödnivån 0.382 Fib retracement. Detta uppgick till en minskning med 39,50%.

Trots studsan finns det inga tydliga hausseartade vändningstecken. BTG har hittills skapat fyra lägre toppar, senast avvisades av motståndsområdet $ 96.

Därför är det mer troligt att det fortsätter att minska mot 0,5 Fib retracement-stödet till $ 63.

Diagram efter TradingView

CEL

CEL har flyttat nedåt sedan det nådde högst 8 dollar den 9 april. Hittills har det sjunkit med 28,72%.

Medan CEL studsade på supportområdet $ 5,60 den 23 april, har det sedan återvänt till samma nivå en gång till.

Det är möjligt att CEL återvänder för att validera den tidigare fallande motståndslinjen innan den flyttas uppåt en gång till.

Diagram efter TradingView

FLÖDE

FLOW handlar i en stigande kanal och har gjort det sedan början av mars.

Detta är ofta en korrigerande rörelse, och det är möjligt att det är en löpande korrigering. I så fall markerade studsan den 23 april botten av korrigeringen och FLOW kommer nu att röra sig mot motståndslinjen.

MACD & RSI visar hausseartade tecken.

Diagram efter TradingView

DGB

DGB har rört sig uppåt sedan den studsade den 25 april. Den avvisades dock när den nådde motståndsnivåerna 0,5–0,618 Fib retracement mellan $ 0.134 – $ 0.144.

Dessutom ser den uppåtgående rörelsen väldigt korrigerande ut, liknar en ABC-struktur. Därför är det möjligt att DGB kommer att göra en ytterligare låg innan den backar.

Diagram efter TradingView

STX

STX har handlat i en symmetrisk triangel sedan den högst uppgår till $ 2,85 den 5 april. Detta anses vara ett neutralt mönster, men ett breakout skulle vara mer troligt eftersom det sker efter en uppåtgående rörelse.

STX har ökat sedan de studsade på sin supportlinje den 25 april. En breakout skulle sannolikt ta tillbaka symbolen till motståndsområdet på 2,70 $ som skapades av aprilhöjderna.

Diagram efter TradingView

NEXO

NEXO har ökat paraboliskt hela året. Den 16 april nådde det ett högt pris på 4,16 dollar. Sedan dess har det gått nedåt.

Även om det är möjligt att det paraboliska uppåt fortsätter, finns det tecken på svaghet i form av baisseartad divergens i RSI, MACD & Stochastic Oscillator.

Diagram efter TradingView

RSR

RSR har minskat sedan den 16 april, då det nådde en topp på $ 0.119. Nedgången fortsatte fram till 25 april. Token har rört sig uppåt sedan dess.

På samma sätt som FLOW är det möjligt att den har slutfört en löpande platt korrigering och nu kommer att röra sig uppåt. Detta stöds också av den hausseartade reverseringssignalen i MACD.

Diagram efter TradingView

BNT

Den 28 februari inledde BNT en uppåtgående rörelse som ledde till att ett högt pris på 9,37 dollar uppnåddes den 9 mars.

Det har gått tillbaka sedan och handlat i en fallande parallell kanal.

Minskningen fortsatte tills BNT studsade till supportnivån 0,786 Fib retracement på 5,47 $. Detta sammanfaller också med kanalens stödlinje. Det är möjligt att detta markerade slutet på korrigeringen.

För närvarande rör sig token mot kanalens motståndslinje.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link