TEZOS studsar över långsiktigt stöd

[ad_1]

Tezos (XTZ) har sjunkit avsevärt sedan rekordhöga tiden, men handlas fortfarande över långsiktigt stöd.

Medan XTZ fortfarande handlar över horisontellt och diagonalt stöd är trendens riktning oklar.

Långvarig XTZ-droppe

Den 17 april nådde XTZ ett nytt ATH-pris (7,67 $). Det tappade dock kort därefter och skapade en baisseartad doji-ljusstake. Det har följt upp det med en annan baiss ljusstake som tar den tillbaka till supportområdet $ 4,50.

Medan RSI har genererat betydande baisseartade avvikelser har en nedgång redan inträffat som ett resultat. Dessutom är både MACD och Stokastisk oscillator fortfarande hausse.

Därför, så länge token handlas över 4,50 dollar, kan trenden fortfarande betraktas som hausse.

Diagram efter TradingView

XTZ stigande stödlinje

Det dagliga diagrammet visar en stigande supportlinje som har funnits sedan december 2020. Hittills har linjen validerats fem gånger, senast den 23 april.

Trots studsningen är de tekniska indikatorerna dock baisse. Därför, trots att prisåtgärderna fortfarande är hausse, kan vi inte bestämma trendens riktning.

Diagram efter TradingView

Sextimmarsdiagrammet ger det första mindre motståndsområdet, som hittades vid $ 5,42. Detta är både ett horisontellt motståndsområde och 0.382 Fib retracement-nivån när man mäter hela rörelsen nedåt.

Innan denna nivå återvinns kan trenden inte betraktas som hausse på något sätt.

Diagram efter TradingView

XTZ / BTC

Kryptovalutahandlare @PayneCrypto skisserade ett XTZ / BTC-diagram, som visar ett pågående breakout från 12 000 satoshi-området.

Källa: Twitter

Sedan tweeten har emellertid token fallit under denna nivå. För närvarande försöker man återvinna 9 500 satoshi-området som stöd.

Detta är en viktig nivå eftersom den tidigare har fungerat som den låga supportnivån hela tiden. Om det lyckas kan det vara katalysatorn för en mycket betydande uppåtgående rörelse.

Tekniska indikatorer stöder början på detta steg.

Diagram efter TradingView

Sammanfattningsvis är riktningen på XTZ / USD-trenden oklar, trots handel över många stöd.

XTZ / BTC försöker återkräva 9 500 satoshi-området.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.[ad_2]

Source link