Tether Release Consolidated Reserves Report, som stöder 50 miljarder dollar i tillgångar

[ad_1]

Det populära stabila myntföretaget Tether har släppt sin rapport om konsoliderade reserver och stöder alla USDT.

Tether har släppt sitt senaste oberoende revisionsutlåtande som bekräftar att bolagets reserver är fullt stödda.

Rapporten som har verifierats av oberoende revisorer Moore klargör att Tether faktiskt är fullt stöd. Rapporten från Moore säger att Tether för närvarande innehar konsoliderade tillgångar uppgående till 41 miljarder dollar per den 31 mars 2021.

Moore säger också att Tethers konsoliderade tillgångar överstiger dess konsoliderade skulder, vilket innebär att företagets reserver som innehas för dess digitala tillgångar överstiger det belopp som krävs för att lösa in de utgivna digitala tokens.

USDT stöds av företagets tillgångar

Moore avslutar ”Vi anser att de bevis vi har erhållit är tillräckliga och lämpliga för att ge en rimlig grund för vårt uttalande”.

Nyheten är ett stort steg framåt för Tether, som tidigare har kritiserats för att inte ha något monetärt värde medan de kontinuerligt skriver ut mer Tether (USDT).

Tether har haft en enorm tillväxt de senaste månaderna när kryptomarknaden växer exponentiellt.

Exponentiell tillväxt på grund av TRON-expansion

Senast meddelade företaget att det har överträffat börsvärdet på 50 miljarder dollar. Den snabba tillväxten för ett stabilt mynt som USDT har krediterats dess diversifiering över flera blockkedjor. Tether var ursprungligen bara en ERC-20-token. Men dess förskjutning för att lägga till TRON-nätverkstoken har haft en enorm expansion.

På grund av höga transaktionsavgifter på ethereum blockchain överträffade Tron-backade USDT nyligen leveransen av sin ursprungliga ERC-20-token. USDT på TRON uppgår till 26 miljarder dollar, medan eterum USDT för närvarande står för drygt 24,4 miljarder dollar.

Rapporten bekräftar att den digitala tillgången USDT stöds helt av företagets reserver. Med Tether som kommenterar Consolidated Reserves Report och säger ”Dagens publikation återspeglar vårt fortsatta engagemang för att offentliggöra denna information som en del av vårt ständiga åtagande för öppenhet och att sätta standarden i vår bransch. Vi anammar det engagemanget för vårt samhälle ”.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

[ad_2]

Source link