Terranova Picks: Refinable, Empowering NFT Creators


Marknaden för icke-fungibla tokens (NFT) är en av de största framgångarna i blockchain.

NFT-enheter får för närvarande grepp i konstvärlden, eftersom de ger konstnärer ett bättre sätt att representera och presentera sitt arbete. Den stora scenen för NFT är dock den digitala spelvärlden.

År 2020 till exempel utgjorde spelutgifterna 127 miljoner dollar. Under tiden översteg den kumulativa försäljningsvolymen för NFT-spel 55 miljoner dollar för samma period. Endast här är det möjligt att se hur en sådan ny marknad hade så mycket dragkraft och hur den fortfarande kan utvecklas.

Oavsett kan vi inte glömma att varje plattform i början av sin resa går igenom svårigheter, och med NFT är det inte annorlunda. Ett av de största problemen i denna miljö är bristen på kommunikation mellan skapare, handlare och samlare. Dessutom är det fortfarande brist på förtroende för transaktioner.

Vi vet dock att blockchain-marknaden inte slutar. Där det finns smärta finns det ett botemedel för att bota det. Det är här Refinable går in.

Lär känna Refinable

Refinable är den första stora NFT-marknaden på Binance Smart Chain (BSC). Det ger både enskilda skapare och älskade varumärken möjlighet att enkelt och prisvärt skapa, upptäcka, handla och utnyttja NFT-filer.

Projektet gör det möjligt för enskilda skapare och stora företag att enkelt komma åt NFT-marknaden. Dessutom tillåter det användare att handla alla värdefulla artiklar med förtroende på sin plattform.

Eftersom den är byggd på BSC kan Refinable dra nytta av ett snabbt växande nätverk i ekosystemet och ändå ha lättare att hitta nya partners. Det bör noteras att valet att använda Binance Smart Chain innebär att Refinable inte har några problem med höga kostnadskostnader eller gasavgifter. Med andra ord är plattformen på den perfekta platsen vid den perfekta tiden.

Genom att utnyttja NFT: s bevisbara knapphet och överförbarhet ger Refinable sina användare en intuitiv och kodlös handelsupplevelse för alla digitala varor. Med detta skapar plattformen den perfekta korsningen för amatörer och proffs för att handla NFT.

Produktens livskraft

Eftersom Refinables mål är att bemyndiga alla NFT-skapare på sin plattform har det utvecklat sätt att göra produkter livskraftiga. Det har gjort detta genom:

  • Definitionen av unik eller begränsad anpassad knapphet.
  • Definitionen av flexibla royalties på produktskapande för att få sekundärförsäljning.
  • Genom att kombinera befintliga NFT för att skapa en ny NFT-enhet.
  • Genom anpassade och utökade förhandsgranskningsalternativ för ditt tokeniserade innehåll.
  • Med en förhandsgranskning av NFT-listor över alla typer av stöd för alla filtyper.
  • Genom att lagra privata filer som inte förhandsgranskas öppet utan endast låses upp helt för den aktuella ägaren.

Token ekosystem

Fina är verktygstoken för den förfinbara plattformen. Den designades som en aktiv BEP20. Fine kommer att ge flera fördelar för sina innehavare. Dessa inkluderar:

Prioriterade listor och upptäckt

Listningar från användare med verifierade tokeninnehavare kommer att få ökad exponering och prioritering på marknadsplatsen Refinable.

Ökade prydnadsgränser och TX-gränser

Skapare som verifierats med FINE-tokens kommer också att ha högre gränser när de utfärdar och distribuerar deras innehåll.

Rabatterad serviceavgift för plattform

Verifierade tokeninnehavare har också rätt till lägre serviceavgifter när de handlar på plattformen.

Tidig tillgång till förförsäljning

Att hålla verifierade tokens kommer också att möjliggöra tidig tillgång till förförsäljning av objekt, exklusiva droppar och specialförteckningar från communityn och Refinable-teamet.

Gemenskapsmoderering och omröstning

Verifierade tokeninnehavare kan också delta i moderationspanelen och föreslå omröstning för den förfinbara plattformen genom att rösta med FINE. Ju mer FINE en användare har, desto mer rösträtt får de.

Verifierade tokeninnehavare kan också delta i moderationspanelen och föreslå omröstning för den förfinbara plattformen genom att rösta med FINE. Ju mer FINE en användare har, desto mer rösträtt får de.

Refinable främjar fördelen med NFT för både skapare och handlare. Ofta är decentraliserade nätverk oåtkomliga för de som inte känner till blockchain-tekniken. Detta projekt försöker göra det lättare för dem som redan är inblandade och de som vill börja delta i denna snabbt växande värld.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link