TeraBlock erbjuder dubbla fördelar på TBC Holdings

Sedan maj 2020 har det kombinerade totala värdet låst (TVL) i större DeFi-protokoll sett en massiv ökning från nästan 1 miljard dollar till 88 miljarder dollar.

Att hålla jämna steg med denna tillväxt kräver en plattform för att kontinuerligt förnya sig och regelbundet erbjuda nya mervärdeslösningar. Medan TeraBlock konsekvent har uppvisat sin innovationsförmåga från dag noll, har det också varit alert att fortsätta att inkludera nya tjänster i sin portfölj med jämna mellanrum.

Det blir en del av UniFarms 12: e kohort är det senaste exemplet på den senare typen av ansträngning. Men innan vi går djupare in i fördelarna med att bli en del av denna kohort, låt oss ta en detaljerad titt på Terablocks unika tjänsteerbjudanden.

TeraBlocks DeFi USP: funktioner och fördelar

Terablock tjänar mest av sitt rykte från sin automatiska kryptovaluta till portföljhanteringslösning. Det lockar också många användare med sina säkra plånböcker, försäkrade användarfonder och inbyggt debet- och kreditkortsstöd för att köpa kryptovaluta.

Alla dessa funktioner går långt med att inkludera nybörjare och deltidshandlare i den större användarbasen av TeraBlock.

Terablock har också ett robust ekosystem som inkluderar stöd från några av de ledande kryptovalutaföretagen, som Binance och ScaleX.

Medan samarbetet med Binance hjälper TeraBlock med högkvalitativa lösningar på säkerhet, teknik och likviditet, spelar ScaleX-samarbetet en stor roll för att driva på dess framtida tillväxt.

Stärkt av innovation och ett robust ekosystem upprätthåller TeraBlock ett mycket stimulerande system för sina intressenter, innehavarna av dess inhemska TBC-tokens. TBC-ägare behöver inte betala fondförvaltningsavgifter för automatiserad portföljförvaltning och indexautomation.

Det hjälper också användare med rabatter på handelsavgifter och flera andra förmåner. Tillägg till dessa fördelar kommer det senaste, Terablocks inkludering i UniFarms 12: e kohort.

UniFarm 12: e kohortinkludering: vad det betyder för TBC-innehavare

UniFarms kohort 12 är ett spektrum av fem kryptovalutatillgångar: UniFarm (UFARM), Razor (RAZOR), StackOS (STACK), nätverk (NTVRK) och TeraBlock (TBC). Funktionsprincipen för denna kohort ger innehavaren av någon av dessa tokens möjlighet att sätta sin andel och tjäna de andra fyra.

Å ena sidan hjälper det till att diversifiera sin portfölj med fem tillgångar istället för en, medan den å andra sidan ger en mycket högre APY-andel än vad man skulle ha tjänat med en enda token.

Den utlovade avkastningen ligger mellan 36% och 250%. Ju längre man satsar desto högre är avkastningen. Erbjudandet gäller i 90 dagar från 14 juni 2021.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link