Tappar DeFi NFT-plattformen IDO för lansering på Polkastarter

Ett första decentraliserat utbyteserbjudande (IDO) på Polkastarter är på väg att börja för en plattform som syftar till att ta med decentraliserad finansiering (DeFi) -funktioner till icke-fungibla tokens (NFT).

Polkastarter IDO for Drops går live den 21 maj enligt ett meddelande idag. Den offentliga lanseringen av DOP-token sker exklusivt på Polkastarter, och som med tidigare IDO: er finns det en vitlistningsprocess för de som vill delta.

Token kommer att lanseras till ett pris av $ 0,60 med totalt 333 333 DOP tillgängliga via IDO på totalt $ 200 000. Den maximala tilldelningen per person är $ 210 och köpare måste ha minst 250 POLS-tokens i antingen ERC-20 eller BEP-20 plånböcker.

Polkastarter vill upprepa tidigare IDO-framgångar. Den 28 april såldes tokens för Binance Smart Chain NFT-plattformen Refineable på fem minuter, vilket överbelastade plattformen på grund av den aldrig tidigare skådade efterfrågan.

DeFi ger jordbruk för NFT

Drops höll redan en privat investeringsrunda tidigare denna månad som tjänade 1 miljon dollar från investerare inklusive Axia8 Ventures, Bitscale Capital, Blocksync, AU21, x21, D64, Genblock och Drops Ventures.

Projektet syftar till att bygga infrastrukturen för ägare att sätta sina egna NFT för att tjäna ”dPoints.” Dessa är tokens som kan användas för att skaffa nya NFT på Drops-plattformen. Det är ett försök att skörda jordbruk för NFT-plattformar som plattformar som MEME redan erbjuder.

Drops arbetar också med ett ”dNFT” -protokoll som gör det möjligt för NFT-ägare att sätta sina tokens i digitala valv och konvertera dem till ERC-20-tokens, som sedan kan handlas på decentraliserade börser.

Plattformen kommer att ge grunden för pålitliga NFT-smarta lån och ge jordbruk där de kan användas för att leverera likviditetspooler utan att behöva sälja den ursprungliga NFT.

DOP-tokens kommer att användas som ett av de primära betalningsmedlen på Drops-plattformen. Förutom att tillhandahålla styrningsrättigheter kommer innehavare också att få tillgång till privata NFT-droppar och satsa belöningar för likviditetsavsättningar.

POLS-token-prisutsikter

Polkastarts ursprungliga token, POLS, har dumpat 14% på dagen till $ 2,85 enligt CoinGecko. Trots att det är ett krav för många nya tokenerbjudanden på DEX, har det glidit sedan dess högsta nivå på $ 7,50 den 16 februari.

POLS har gjort 360% sedan årets början men de senaste tre månaderna har varit en tydlig nedåtgående trend för denna token.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link