Svep (SXP) Försök att återvinna tidigare intervall på hög nivå

[ad_1]

Swipe (SXP) håller på att återta en supportnivå som har funnits sedan början av året.

Om Swipe lyckas återvinna denna nivå skulle det vara en extremt hausseartad utveckling som sannolikt kan leda till en ny rekordhög nivå i processen.

Svep handelsintervall

Kryptovalutahandlare @PostyXBT skisserade ett SXP-diagram och uppgav att om motståndsområdet för det aktuella intervallet återfås kan en betydande uppåtgående rörelse följa.

Källa: Twitter

Motståndsområdet finns på $ 4,05. Medan token ursprungligen validerade denna nivå som stöd, har den sedan fallit tillbaka under den.

En intressant utveckling är en stigande stödlinje som har bildats sedan den 22 januari. SXP har validerat detta stöd fyra gånger sedan men bröt under det den 22 april.

Men nu håller det på att återta denna nivå. Om det lyckas skulle det vara en extremt hausseartad utveckling.

Tekniska indikatorer blir hausse men har ännu inte bekräftat en vändning.

Därför är SXP vid en avgörande punkt som kan avgöra riktningen för dess framtida trend. Att återta denna zon tillsammans med supportlinjen skulle också göra indikatorerna hausse.

Diagram efter TradingView

Vågantal

Vågantalet för SXP är inte helt klart. Det mest troliga scenariot är att hela rörelsen sedan den 16 februari har bildat en korrigerande struktur. I det här fallet verkar det vara en löpande korrigering. Detta skulle innebära att SXP nu har börjat en utökad våg tre.

I så fall skulle det första motståndsområdet hittas till 7,80 dollar, men symbolen förväntas bryta ut och öka högre.

Diagram efter TradingView

SXP / BTC

I likhet med dess motsvarighet till USD bekräftar tekniska indikatorer i den dagliga tidsramen inte en hausseartad trendåterföring, även om det finns hausseartade tecken.

SXP har återvunnit 6 750 satoshi-området. Så länge det handlar över denna nivå kommer det sannolikt att öka mot nästa motstånd på 10 500 satoshis.

Diagram efter TradingView

Slutsats

Swipe håller på att återta en avgörande horisontell och diagonal nivå. Om du gör det skulle det bekräfta att trenden är hausse, vilket troligen banar väg för ett nytt högt pris i hela tiden.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.[ad_2]

Source link