SushiSwap integrerar Chainlink på Ethereum & BSC

SushiSwap (SUSHI) har officiellt integrerat Chainlink (LINK) prisflöden på Binance Smart Chain och Ethereum (ETH). Den decentraliserade börsen och DeFi-plattformen vill driva Kashi, SushiSwaps nya utlåningsplattform.

SushiSwap’s Kashi-plattform

Kashi är ett nytt tillskott till Sushi och fungerar som ett utlånings- och marginalhandelsprotokoll. Det är enligt uppgift unik i riskisoleringsarkitekturen som används för att stödja ett brett spektrum av tokenpar.

Utlånings- och marginalhandelsplattformen tillåter kunder att skapa anpassade marknader för upplåning, utlåning och säkerhet för DeFi digitala tillgångar. Varje marknad i Kashi bildar en separat identitet, inställd för att minimera risken för att tillgångar saktar ner hela protokollet.

Integrationen av Chainlink-prisflöden syftar till att ge olika Kashi-marknader uppdaterade tillgångsvärderingar med större noggrannhet. Enligt blogginlägget kommer detta drag att skydda mot undercollateralisering under lånemissioner eller likvidationer.

Andra decentraliserade utbyten i nyheterna

Det är omöjligt att ignorera populariteten hos decentraliserade börser. SushiSwap är inte den enda utmanaren som gör rörelser den här månaden.

Tidigare denna månad överträffade PancakeSwap den dagliga handelsvolymen för flera topp tio centraliserade börser, drygt 24 timmar. Vid den tiden såg BSC-infödda DEX en massiv handelsvolym på 3,21 miljarder dollar. Volymökningen var nästan tre gånger det belopp som handlades på Uniswap vid den tiden, vilket uppgick till 1,14 miljarder dollar.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link