Sushi tillkännager augusti lanseringen av NFT Marketplace, Shoyu

Den ledande utvecklaren av Shoyu Marketplace-projektet har meddelat en större uppdatering för projektet, inklusive ett lanseringsdatum i augusti.

Enligt en tweet och ett länkat inlägg på Sushi’s forum från LevX har laget gjort betydande framsteg på sin icke-fungibla token (NFT) marknadsplats med namnet Shoyu. Utvecklaren uppgav att idén föreslogs av honom själv och med hjälp av en grupp utvecklare är lanseringen av Shoyu planerad till mitten av augusti 2021. Nästa steg för teamet är att utveckla frontend, cachinglager och infrastruktur som behövs för lagring av digitala konstverk.

Släppplanen är gradvis, med v0 som kommer i augusti, följt av v1 och v2 under de följande månaderna. LevX, som produktchef och huvudutvecklare, sa att ”Jag kommer att garantera utgivningen av v0, ytterligare (v1 & v2) uppdateringar och underhåll under nästa år.” Plattformen kommer initialt att lanseras på Ethereum och Polygon men stöd för flera kedjor är något som teamet planerar att lägga ner på linjen.

Shoyu syftade till att ändra NFT-spelet

Målet för Shoyu, enligt utvecklingsteamet, är att skapa en NFT-plattform som fokuserar på skaparnas behov för att driva gränserna för sin konst. Teamet tror att NFT: er som det står hindras av saker som ett filformat som påverkar dimensioneringen och begränsar konstnärens kreativitet.

De vill också att webbdesignen ska vara en del av konsten, något vackert men ändå funktionellt som innehåller japansk estetik och känslighet. ”Vi vill att artister och skapare ska kunna skapa NFT: er som de inte kan göra på andra plattformar”, säger LevX.

En intressant funktion är möjligheten för XSUSHI-tokeninnehavare att tjäna en liten del av avgifterna som protokollet genererar. Enligt inlägget går 2,5% av varje handel direkt till innehavare av xSUSHI. En annan anmärkningsvärd funktion är de lägre gasavgifterna på grund av Shoyus kontrakt med en inbyggd växelfunktion. Tanken är att, för att optimera gaskostnaden när du lämnar in, order hålls utanför kedjan. ”När ett konto vill köpa NFT kan han välja ordern med tillverkarens signatur (ERC-712) och utföra den med rätt budparametrar som priset.”

Inte bara kommer Shoyu att vara en digital marknadsplats, men en 3D-metavers som liknar Axie Infinity är också planerad för framtiden tillsammans med en digital marknadsföringsmarknad.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link