SUSHI studsar, försöker bryta ut över avgörande motstånd


Sushiswap (SUSHI) har rört sig uppåt sedan den studsade den 23 maj.

Det har brutit ut från en kortvarig nedåtgående motståndslinje och närmar sig ett viktigt motståndsområde.

Skarp droppe för SUSHI

SUSHI har gradvis gått nedåt sedan den 13 mars, då det nådde ett högt pris på 23,43 dollar.

Minskningen accelererade efter att en lägre höjd gjordes den 18 maj. Den kulminerade med ett lägsta värde på 6,29 dollar, vilket nåddes den 23 maj. Token har dock gått uppåt sedan dess.

Minskningen verkade bekräfta området $ 9,25 som stöd. Detta är både 0.618 Fib retracement-nivån för hela föregående uppåtgående rörelse och ett tidigare motståndsområde.

Trots studsan ger tekniska indikatorer blandade signaler. Medan MACD är negativ har den genererat hausseartad divergens sedan mitten av mars.

RSI är precis vid 50-linjen och Stokastisk oscillator har en neutral lutning. Därför kan trenden inte bestämmas genom att bara titta på den dagliga tidsramen.

Diagram efter TradingView

Kortvarig rörelse

Det kortare sikt två-timmarsdiagrammet är mer hausseartat. Det visar att SUSHI har brutit ut från en fallande motståndslinje som tidigare hade varit på plats sedan 18 maj.

Efter breakout skapade token en högre låg och återvände området $ 10,25. Nästa motstånd finns på $ 16,35, vilket är 0.618 Fib retracement-nivån. Ett återkrav av det senare skulle bekräfta att trenden är hausse.

Både RSI och MACD är hausse, vilket stöder fortsättningen av den uppåtgående rörelsen.

Diagram efter TradingView

SUSHI vågantal

Kryptovalutahandlare @altstreetbet skisserade ett SUSHI-diagram och uppgav att den nuvarande impulsen och dess efterföljande korrigering nu är klar.

Källa: Twitter

Det är möjligt att den hausseartade impulsen, som började i november 2020, slutade med den ovannämnda rekordhöga tiden den 13 mars. I så fall skulle den efterföljande rörelsen ha varit en korrigerande struktur för ABC.

Som beskrivits tidigare skulle detta bekräftas med en återkrav av 0.618 Fib-motståndet till $ 16,35. Omvänt skulle en minskning under den 23 maj låg på $ 6,29 (röd linje) ogiltigförklara denna möjlighet.

Diagram efter TradingView

DeFi-index

DeFi-indexet visar en fallande motståndslinje på plats sedan den 12 maj. Linjen sammanfaller med motståndsområdet $ 2 520, vilket är motståndsnivån på 0,5 Fib retracement.

Tills indexet lyckas bryta ut över denna nivå kan vi inte betrakta trenden hausse.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link