SUSHI bryter ut och strävar efter ny all-time high


SushiSwap (SUSHI) har minskat sedan det nådde en rekordhög nivå den 13 mars.

Det har dock brutit ut från en nedåtgående motståndslinje och potentiellt börjat en ny rörelse uppåt.

SUSHI bryter ut

SUSHI har följt en fallande motståndslinje sedan den 13 mars, då den nådde ett högt pris på 23,43 dollar. Efter tre misslyckade försök lyckades den äntligen flytta över den, den 6 maj.

Ursprungligen kämpade den för att röra sig över motståndsområdet $ 18,30, vilket är 0,618 Fib retracement-nivå för den senaste nedåtgående rörelsen. Men det har äntligen brutit ut och är i färd med att nå ett dagligt slut ovanför det.

Tekniska indikatorer är hausse. MACD är positiv och ökar. RSI har korsat över 50-linjen, och den stokastiska oscillatorn har gjort ett hausseartat kors.

Nästa motståndsområden finns på $ 23,43 respektive $ 31,61. Den senare hittas med hjälp av en extern Fib retracement vid den senaste droppen.

Diagram efter TradingView

Kryptovalutahandlare @Thebull_Crypto skisserade ett SUSHI-diagram och uppgav att token sannolikt kommer att bli paraboliskt snart. Detta faller i linje med utbrottet från den nedåtgående motståndslinjen och återvinning av horisontellt område efteråt.

Källa: Twitter

Kortvarig rörelse

Det kortvariga sex-timmarsdiagrammet visar att token håller på att validera det tidigare motståndsområdet vid $ 18,30 som stöd.

I likhet med den dagliga tidsramen ökar både MACD och RSI.

Det är också möjligt att token precis har slutfört en löpande flatkorrigering. Detta leder ofta till en betydande rörelse i andra riktningen. Det skulle bekräftas av en avgörande rörelse ovanför kanalens motståndslinje.

Diagram efter TradingView

SUSHI / BTC

Diagrammet för SUSHI / BTC ser ut. Token har brutit ut från en fallande motståndslinje. Dessutom är tekniska indikatorer hausse.

SUSHI är dock mycket nära att komma över sina toppar i februari på 45 000 satoshier. Om det lyckas med det skulle det sannolikt öka hela vägen till nästa motstånd vid 59 800 satoshis.

Diagram efter TradingView

Sammanfattningsvis förväntas SUSHI fortsätta att öka mot hela tiden högt motståndsområde. En breakout är möjlig.

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link