Strive Bank lanserar världens första barnvänliga Crypto Piggy Bank

Strive Bank, en familjefokuserad utmaningsbank, har lanserat världens första barnvänliga fysiska spargris kopplad till kryptovalutaplånböcker.

Strive har lanserat en interaktiv spargris, Penny the Pig, som visar barnets balans, sysslor, mål och ackumulerade belöningar.

Strive Bank

Banken startade förra vintern efter att förvärvet av GoSave Strive var utformat för att lära barn vikten av ekonomi.

Deras plattform visar innehållet i ett barns kryptoplånbok för sina föräldrar. Fickpengar kan också betalas in i denna plånbok. De erbjuder också en sysselsättningsfunktion där föräldrar kan sätta mål och belöningar för sina barn för att visa dem ackumuleringen av pengar över tiden.

Penny the Pig

Idag tillkännagav Strive en ny kryptofokuserad app och digital spargris, Penny The Pig. Den är lämplig för barn från fem år och uppåt. Detta kommer att fortsätta deras långsiktiga mål att lära barn ansvarsfulla penningvanor och investeringar. En digital display på spargrisen gör det möjligt för barn att se sina utgifter, sysslor, belöningar och mer. Detaljhandeln kostar 149 USD, cirka 107 £ i skrivande stund, och produkten kan förbeställas från Strives webbplats.

Det senaste tillskottet i Strives produktsortiment ger dem en fördel jämfört med sina konkurrenter. Till exempel erbjuder GoHenry bara ett app- och betalkort, som är tillgängligt för barn sex och äldre.

Bankens utsikter

Det senaste erbjudandet går ut tillsammans med andra unika produkter som banken erbjuder, till exempel en white label-lösning som gör det möjligt för banker i andra delar av världen att skapa liknande barnfokuserade lösningar. Dessa erbjudanden är gratis eller på annat sätt £ 2 per månad per barnavgift om föräldrar vill lägga till ett Strive-betalkort för sina barn.

Dessutom är Strive bank inte det första företaget i kryptovärlden som fokuserar på barn och deras utveckling. Binance Charity Foundation gör det möjligt för användare av sin plattform att donera Binance Coin (BNB) för att hjälpa mata barn i flera afrikanska länder.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link