Step Finance lägger till förstärkta verklighets-NFT: er till Solana Dashboard

Step Finance lägger till augmented reality (AR) non-fungible tokens (NFT) till sin Solana (SOL) instrumentpanel.

Solana-användare kommer nu att kunna se sina NFT-tillgångar inkluderade i sin portfölj på Step Finance-instrumentpanelen. Denna integration kommer att börja med AR NFT från Star Atlas metaverse, en nästa generations spelvärld som körs på Solana.

NFT-instrumentpanelintegration

Eftersom Ethereum (ETH) -nätverket fortsätter att plågas av höga gasavgifter blir Solana ett uppenbarligen allt mer tilltalande alternativ. Detta är en anledning till att Solana-ekosystemet har gått ombord på ytterligare NFT-marknadsplatser.

Vanligtvis kan NFT ses som digitala samlarobjekt, till exempel konststycken, sånger eller ögonblick. AR NFT inkluderar dock AR-element. Dessa inkluderar förmågan att visualisera digitala objekt i den omgivande miljön. Detta hjälper till att skapa en uppslukande användarupplevelse med verkligt värde.

“När vi fortsätter att utveckla den första massiva AAA-spelmetaversen på Solana, kommer samarbetet med Step Finance att hjälpa oss att skapa ett helt inkluderande och sömlöst verktyg för vår globala publik av metaversa medborgare”, säger Michael Wagner, VD för Star Atlas. Han påminde också om att ha släppt uppslukande NFT: er som Deadmau5, Bassjackers och Blond: ish.

NFT-marknaden förutspås nå 175 miljoner dollar i oktober, vilket kan leda till ett börsvärde på industrin på 470 miljoner dollar.

DeFi-integration

Under tiden är NFT-användare inte de enda som kan dra nytta av aggregeringsfunktionerna i Step Finance instrumentpanel. Förra veckan började Step Finance aggregera data från alla Solanas decentraliserade börser (DEX).

Detta gör det enligt uppgift det första projektet att kombinera likviditeten hos DEX i hela Solana blockchain-ekosystemet till en enda åtkomstpunkt. Detta gör det möjligt för användare att handla till optimala priser, vilket möjliggör tillgång till 845 miljoner dollar i likviditet.

Step Finance gör framsteg i sin ambition att vara Solanas förstasida. Projektet lanserades i mars och samlade in 2 miljoner dollar i april för att utveckla och bygga sin Step Platform.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link