StarColl firar Star Wars Day med NFT-samlingen

StarColl har meddelat sitt partnerskap med Star Wars-världen för att släppa en uppsättning privata icke-fungibla tokens på sin digitala marknadsplats. NFT-plattformen tillkännagav att den kommer att släppa en samling med 800 begränsade upplagssamlingar som digitala efterlikningar.

StarColl firar “Star Wars Day” med 800 samlarobjekt NFT

NFT-marknaden StarColl hjälper den 4: e att vara med oss ​​alla via en ny digital samling av Star Wars-memorabilia. Memorabilia i samlingen är verklig och finns i en av de största privatsamlingarna i universum. Digitala tvillingar i katalogen kommer att auktioneras ut som NFT, enligt meddelandet “Star Wars Day.”

Samlingen kommer att innehålla över 800 samlingsobjekt i begränsad upplaga från den banbrytande rymdopera i form av icke-svampbara tokens på StarColl-marknaden. Var och en av dessa bitar skapades som en digital replika av olika slag, gjuten av ett fysiskt samlarobjekt.

Vinnarna har också möjlighet att inkludera sina namn i NFT-metadata som kommer att visas i alla StarColls utställningar framöver. Biljetter till dessa evenemang för livet delas också ut till de vinnande anbudsgivarna. All metadata och ägarinformation kommer att finnas i QAN-blockchain.

CTO för QANPlatfor, Johann Polecsak, vill att projektet ska öka medvetenheten om NFT-säkerhet. Ett ämne som han tycker inte undersöks tillräckligt. Polecsak sa:

”NFT-säkerhet är ett försummat ämne idag. Ingen talar om cybersäkerhetsfrågor och smärtpunkter bakom NFT-ekosystemet. Källfiler till NFT som säljs för tusentals dollar kan enkelt ändras till memes av hackare. ”

En samling från ett universum långt, långt borta

Bitarna som ska auktioneras ut inkluderar allt som en ung rymdkrigare behöver för att slutföra sin strävan. Olika stridshjälmar, actionfigurer, statyer i livsstorlek och naturligtvis ljussabel. Var och en kommer från ett begränsat antal fysiska samlarobjekt och andra användes faktiskt på kameran som en del av en av filmerna.

En av de största föremålen, inte bara när det gäller värde utan också stor storlek, är en sann livsstor Boba Fett-staty. Webbplatsen beskriver statyn som släpptes av Don Post Studios 1996 som en del av begränsad produktion. Statyn i fråga är numrerad 017 och användes av original källmaterial från Return of the Jedi.

En annan av de tillkännagivna storbiljettartiklarna är en tredelad Darth Vader-hjälm för de som är mer anpassade till den mörka sidan. Hjälmen skapades av Ralph McQuarrie och är en av endast 250 som finns i detta universum eller en som kan vara långt, långt borta.

Att skapa NFT med fysiska föremål är lite knepigt på grund av ägarfrågor, men StarColl har meddelat att de inte tänker ge äganderätt över dem. Enligt dem ger det dig en digital kopia av objektet att äga en av dessa NFT: er och ditt namn kommer att visas bredvid objektet i resande utställningar.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link