SRM slutför korrigering efter efterföljande nedgång


Serum (SRM) har flyttat nedåt sedan det nådde ett högt pris på 12,98 dollar den 3 maj.

Token har studsat på $ 2,70 långsiktigt supportområde, men har ännu inte visat några viktiga hausseartade vändningstecken.

Pågående SRM-minskning

SRM nådde en heltidshöjd på $ 12,98 den 3 maj. Den har dock gått nedåt sedan dess. Den 23 maj nådde den en lägsta nivå på 3,03 dollar. Detta uppgick till en minskning med 76% på bara 20 dagar.

Dessutom tog det tillbaka token till $ 2,70-området, som tidigare hade fungerat som stöd. Som ett resultat är en studs sannolikt. Token har taggat stöd efter ett kraftigt fall. Ändå är tekniska indikatorer fortfarande baisse.

MACD har gått över till negativt territorium. RSI har korsat under 50. Stokastisk oscillator har gjort ett baisseartat kors.

Diagram efter TradingView

Kortvarig rörelse

Det kortare tvåtimmarsdiagrammet är mer hausseartat. Det visar att SRM har brutit ut från en fallande motståndslinje, som tidigare hade varit på plats sedan 21 maj.

Breakout föregicks av hausseartade avvikelser i både RSI och MACD. Den förstnämnda är nära att gå över 50, medan den senare redan har blivit positiv.

Det finns starkt motstånd på $ 7. Detta är 0,5 Fib retracement motståndsnivå och också ett horisontellt motståndsområde. Därför kan vi inte förrän nivån återvinns betrakta den kortsiktiga trenden hausse.

SRM Kortvarig rörelse
Diagram efter TradingView

SRM-vågantal

Kryptovalutahandlare @altstreetbet skisserade ett SRM-diagram och uppgav att cykelvåg två just har slutförts. Han föreslår att en annan snart kommer att börja.

SRM Wave Count
Källa: Twitter

Vågantalet visar att det är troligt att SRM har slutfört våg två (vit). Delvågsantalet (orange) för våg en visar en slutförd hausseimpuls.

Det som följde efteråt var en nedåtgående rörelse som tog token hela vägen till 0.786 Fib retracement supportnivå.

Trots att den är djup i storlek har korrigeringen varit mycket kort i förhållande till föregående uppåtgående rörelse. Därför är det möjligt att token fortsätter att konsolideras innan det så småningom börjar en ny uppåtgående rörelse.

Därför, även om SRM är mycket nära eller redan har nått sitt lägsta, kan det ta ett tag innan det börjar nästa del av sin uppåtgående rörelse.

Wave Count SRM
Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

Inlägget SRM Completes Correction, After Consequential Drop kom först ut på BeInCrypto.

Source link