Sole-X NFT Marketplace över kedjor


Den icke-fungibla token-marknaden (NFT) upplever för närvarande exponentiell tillväxt. Tokenisering av många tillgångar blir snabbt vanligt. Det vi för närvarande bevittnar är historia under utveckling inom den digitala tillgångsrörelsen.

NFT kan vara allt från konstverk till memes. Dessa är i huvudsak unika föremål som inte kan ersättas med något annat. NFT: er är en ’unik typ’ digital tillgång som kan köpas och säljas men har ingen fungibel form.

Medan NFT: er har flera digitala former är för närvarande den mest eftertraktade användningen för denna teknik att sälja digital konst. Traditionellt säljs fina konstverk genom auktioner eller privata inköp. Detta koncept har transformerats digitalt, där människor kan köpa och samla in dessa tillgångar genom NFT-handel.

Det enklaste sättet att engagera sig i NFT-handel är att hitta en dedikerad marknadsplats eller app och söka efter en NFT som är till salu. Det kan hävdas att komplexiteten kommer i att välja en marknadsplats eftersom fokus för deras erbjudande och de tillgängliga fördelarna varierar kraftigt. Du måste verkligen veta vad du vill köpa innan du väljer en marknadsplats att gå in på.

NFT: er som helhet är att de är skapade för att vara helt unika och oersättliga. Konstnären kan, liksom med en fysisk bit, behålla reproduktionsrättigheterna och upphovsrätten. Människor dras till sällsynta saker, vi har en fascination för saker som anses ouppnåeliga eller utom räckhåll. Från modeindustrin till hårdvara vill vi alla ha det som upplevs som det näst bästa.

Varmt på klackarna med detta är utvecklingen av NFT-marknadsplatser och framför allt början av tvärkedjeteknik inom en NFT-marknadsplats. Det digitala tillgångsutrymmet som helhet utvecklas permanent och formar framtiden för hur vi bara dödliga kommer att uppträda inom NFT-handeln i framtiden.

Teknisk utveckling som decentraliserad kedjekedjeteknik inom en NFT-marknad kan kännas som en munfull, men det är faktiskt ett revolutionerande sätt att hålla jämna steg med den snabbt ökande tillväxttakten för NFT som helhet.

TriumphX, NFT-marknaden över kedjor, har lanserat sin betaversion. TriumphX beskriver sitt huvudmål, som är att ”skapa en mycket likvid decentraliserad marknad som gör det möjligt för användare att handla NFT-tokens som finns över olika blockkedjor med högsta säkerhet och transparens.”

I april 2021 lanserade TriumphX en betaversion av Sole-X. Målet: att göra världens blockchain-baserade NFT-handeln på en marknadsplats.

Genom detta är TriumphX ett steg närmare att deras ambitiösa mål blir verklighet.

Tvärkedjeteknik på NFT-marknaden

Tvärkedjeteknik har beskrivits som en framväxande teknik som gör det möjligt att överföra värde och information mellan olika blockchain-nätverk.

Enligt TriumphX har Sole-X utvecklats baserat på Kakaos blockchain-nätverk Klaytn. Genom Orbit Chain. Denna tvärkedjiga plattform hjälper interoperabilitet över olika blockkedjor som Bitcoin, Ethereum, Klaytn och mer. Detta innebär att handlare kan handla på marknaden med mynt och NFT-kort som bildats i andra kedjor.

Orbit Chain är världens första decentraliserade öppna inter-blockchain-kommunikationsplattform (IBC). Enligt TriumphX syftar Orbit Chain till att återfoga det fragmenterade ekosystemet för att lösa likviditetsproblem i oberoende kedjor, vilket är i linje med Sole-Xs vision.

NFT-marknadsplats över kedjor jämfört med standard NFT-marknadsplats

En vanlig NFT-marknadsplats möjliggör enstaka transaktioner, där Sole-Xs syfte är att möjliggöra gratis transaktioner mellan alla kedjor.

Sole-X är en helt decentraliserad NFT-marknadsplats över flera kedjor

Sole-X omfattar flera NFT och andra digitala samlarobjekt. Baserat på TriumphXs tvärkedjebro är Sole-X en decentraliserad NFT-marknadsplats. Handlare kan enkelt och bekvämt ta sig in i NFT: s spännande värld genom denna plattform.

Sole-X kan för närvarande stödja transaktioner med två kedjor, tre plånböcker och fyra mynt. Användare kan komma åt en rad NFT-högkvalitativa med minimala inträdeshinder inom plattformen. Bekvämlighet är en kännetecken för Sole-X.

Sole-X stöder uppladdning av NFT: er baserade på Ethereum och Klaytn. Plånböcker som kan anslutas till Sole-X inkluderar Ethereum-baserade METAMASK och Klaytn-baserade Kaikas och KLIP. Transaktioner finns i TriumphXs mynt, TRIX, i Ethereum (ETH), Klay och Tether (USDT).

Handel med Sole-X

För att handla med Sole-X måste användare sätta in tillgångar i Sole-X genom att ansluta sin plånbok-insättning till Sole-X. Genom denna process och bryggfunktionen konverteras sedan andra NFT eller olika kedjebaserade mynt till Klaytn-baserade tillgångar.

Sole-X förklarar att resonemanget bakom detta är att ta bort besväret med att köpa olika kedjor av plånböcker och mynt vid transaktioner av NFTS på olika kedjor. Alla kedjebaserade NFT-transaktioner är dock möjliga, även om du bara har ett av de tillgängliga mynten.

Det andra skälet till att användare måste konvertera till Klaytn-baserade tillgångar beror på avgiften och i slutändan spara på provisioner.

Betalningsavgifter är för närvarande gratis i Sole-Xs betaversion. Plattformsavgifter och betalningsavgifter på den befintliga Ethereum-kedjebaserade stora NFT-marknaden är dock ganska dyra. Den Klaytn-baserade Sole-X betaversionen stöder snabb betalningshastighet och gratis betalningsavgifter jämfört med den dyra Ethereum-gasavgiften och relativt avslappnad betalningshastighet.

Sole-X erbjuder också ett säkert auktionssystem där användare kan spara önskat auktionspris när de är aktiva i en auktion och sätta in pengar direkt till säljaren om deras bud lyckas.

I huvudsak sparas det högsta priset som deltagarna bjuder. Dessa spärrade tokens överförs sedan till säljarens Sole-X-konto när budet har lyckats. Detta förhindrar i sin tur transaktioner som kan vara opålitliga, till exempel att säljaren inte får tokens trots auktionens framgång.

Klar, klar, lansering för NFT-utgivare

Under den första veckan av Sole-Xs lansering besökte 3500 personer webbplatsen. Den snabba inträdet på NFT-marknaden på kort tid skapade ett stort surr inom branschen.

Sole-X kommer snart att vara värd för ett lanseringsevenemang för NFT-utgivare. Evenemanget, som ursprungligen var tänkt att äga rum den 9 maj 2021, har förlängts till den 31 maj 2021. För att fira deras officiella lansering kommer Sole-X att välja ut och lista 30 NFT-utgivare för sin plattform.

För den första månaden tjänar NFT-utgivare 100% av sin provision när Sole-X vinkar sin provision. Vad mer är, är att NFT: er kommer att få gratis PR-länk till TriumphX: s community genom kampanjpaket. NFT kommer också att vara synliga via bannerannonser på plattformen i fem dagar.

Hur man blir vald som NFT-utgivare

NFT-utgivare kan nå Sole-X och ansöka via e-post. En beskrivning av NFT måste inkluderas i posten. Sole-X tar de första 30 sökande som uppfyller deras kriterier enligt principen först till kvarn. För att ansöka till evenemanget kontakta Sole-X på contact@sole-x.io Sole-X söker också aktivt NFT på Twitter så att du också kan nå dem här.

Sole-X i all sin prakt

Vad vi ser med Sole-X är att historien utvecklas. Från användarupplevelsen till tvärfunktionaliteten och bekvämligheten och säkerheten för affärer på marknaden, bakom banbrytande teknik, kommer handlare utan tvekan att njuta av att engagera sig i Sole-X, vare sig som köpare eller säljare.

TriumphX är banbrytande på en förändring på marknaden för digitala tillgångar genom innovationen Sole-X. Helhetsmässigt löser denna tvärkedjiga marknadsplats problem för hela samhället, vilket gynnar dem som tittar på att köpa, samla in eller sälja NFT samt skaparna själva.

Ambitionen med denna teknik är något som alla branschaktörer borde fira. Att köpa NFT har aldrig varit mer sömlöst, tillgängligt och bekvämt.

Hela marknaden har formulerats med tanke på användaren. Så mycket att det ursprungliga lanseringsdatumet skjuts tillbaka för att säkerställa att allt är användarvänligt och att transaktionerna skulle vara bekväma och oproblematiska.

Första gången handlare har också hållits i åtanke under hela designprocessen. Med bekvämligheten i spetsen för denna tekniska utveckling gör den miljö som Sole-X har skapat att använda plattformen till en bra upplevelse. Det finns inget alltför komplicerat eller skrämmande att köpa, förhandla eller auktionera på den här marknaden.

Dessutom, genom att förlänga lanseringsdatumet för NFT-utgivare, håller Sole-X samhället framför sig. Förläggare som går in på marknaden har mer tid att lägga upp sin idé så bra de kan och göra en inbjudan till lanseringen. Vad som också är värt att notera är att vinka kommissionsavgifter för den första månaden och synligheten som TriumphX erbjuder är ett riktigt komplement för NFT-utgivare.

Att använda Orbit Chains teknik var ett genialt beslut. Arkitekturen här serverar en mängd blockchain-projekt för att ansluta i ett ekosystem. Det decentraliserade IBC-protokollet säkerställer säkerheten vid transaktioner med blockchain-tillgångar. Detta är förmodligen det viktigaste inslaget i alla digitala tillgångstransaktioner och något Sole-X kan vara mycket stolt över.

Genom att konvertera insättningar till Klaytn-baserade tillgångar hanterar Sole-X frågor som rör handel som helhet. Sole-X har skapat en lösning för höga gasavgifter, hastighet och likviditetsproblem.

Att vara en decentraliserad NFT-marknadsplats är så ambitiös som det blir. Förändring är synonymt med allt kryptorelaterat och Sole-X är bara ett lysande exempel på detta.

Sole-X formar framtiden för hur användare ska handla inom NFT-rymden. Det är både spännande och revolutionerande.

För mer information om Sole-X, besök: https://sole-x.io/home.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link