Solana träffar nytt heltid när ekosystemet växer


Solana har nått en ny heltidshöjd på söndagen och märkt $ 43,64 när Solana-ekosystemet fortsätter att expandera.

Den senaste veckan har en majoritet av kryptovalutor sett stora korrigeringar, inklusive bitcoin. Men Solana har haft en av sina bästa veckor i det senaste minnet.

Projektet har ökat svindlande 62% under de senaste sju dagarna och nått en ny heltidshöjd på $ 43,64 på Binance. Ännu mer imponerande är att Solana (SOL) ökar över 2800% bara 2021.

Källa: Tradingview

Solanas ekosystem expanderar

Solana beskrivs på sin webbplats som ”en snabb, säker och censurresistent blockchain som ger den öppna infrastrukturen som krävs för global adoption”.

Projektet har vuxit under de senaste månaderna när det går in i viktiga sektorer på marknaden, inklusive decentraliserad finansiering (DeFi) och mer nyligen, det icke-fungibla token (NFT) -utrymmet.

Det senaste erbjudandet på Solana blockchain är den kommande lanseringen av Star Atlas. Star Atlas är en nästa generations spelmetavers där du kan skapa, spela och lära dig med spelare globalt. Plattformen är den första i sitt slag på Solana blockchain och kommer att se NFT-utrymmet expandera på blockchain.

Ekosystemet lade också nyligen till Solstarter, det första Initial Dex Offering (IDO). Som den första IDO-plattformen för Solana vill Solstarter möjliggöra lanseringsplattans projekt för att höja likviditeten på ett rättvist och decentraliserat sätt.

Solana-ekosystemet har också Raydium, beskrivet som ”en väg för utvecklingen av DeFi, med likviditet på nästa nivå. Friktionsfritt utbyte. Lätta hastighetsbyten ”.

Med projektet mindre än ett år gammalt gör Solana redan vågor på kryptomarknaden. Projektet ligger för närvarande inom topp 20 med ett totalt marknadsvärde på 11,4 miljarder dollar.

Källa: CoinGecko

Solana har också sett stor uppmärksamhet från kryptoföretag som AscendEX och OKEX. Med en utvecklingsfond på 20 miljoner dollar från OKEx-ägda Block Dream Fund.

Solana kommer så småningom att tävla med Ethereum. Men det finns fortfarande mycket att göra för att något projekt ska kunna konkurrera med ethereum blockchain.

VD för Galaxy Investment Partners Mike Novogratz kommenterade nyligen projektet och kallade det en ”bra häst att rida”.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link