Solana (SOL) stiger till topp 15 när priset bryter 50 $


Solana (SOL) har klättrat in i topp 15 efter ett nytt rekord på 52,60 dollar

Medan helgen såg relativt baisse prisåtgärder för majoriteten av marknaden. SOL lyckades en imponerande vinst på över 20% för att nå ett nytt genom tiderna.

Projektet ser sig nu bli katapulterat till topp 15-platsen när det gäller marknadsvärde. Med ett totalt börsvärde på 13,6 miljarder dollar. Inte dåligt med tanke på att det började året med en måttlig $ 1,51. Den senaste tidens högsta nivå nu innebär att SOL har sett en 3.100% vinst bara 2021.

Källa: Tradingview

Solana hade tidigare kallats ett av de projekt som potentiellt kan döda eterum,

Solana hackathon börjar

Det nya rekordhögtalet kommer från baksidan av lanseringen av Solanas hackathon som började den 15 maj. Solana Season Hackathon har lockat över 10 000 registreringar till evenemanget. Hackathon kommer att pågå från 15 maj till 7 juni. Evenemanget erbjuder upp till 1 miljon dollar i globala priser och såddfinansiering för deltagare, inklusive en all-star-serie högtalare.

Solana har sett snabb tillväxt inom kryptorummet 2021. Efter att ha lanserats sent 2020 tävlar nu projektet om en topp tio plats efter att ha gått snabbt in i topp 15.

Solana beskrivs på sin webbplats som ”en snabb, säker och censurresistent blockchain som ger den öppna infrastrukturen som krävs för global adoption”.

Projektet har redan implementerat viktiga funktioner i sitt ekosystem, inklusive decentraliserad finansiering (DeFi), icke-fungibla tokens (NFT) och ett decentraliserat utbyte (DEX).

Prisanalys

Tidigare analys från BeInCrypto föreslog att SOL var en av Mays bästa altcoins att titta på. Med teknisk analys som indikerar att projektet kan klättra till föreslagna mål på $ 60 och eventuellt $ 68 i framtiden.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.Source link