SOL försöker hitta support efter haveri


Solana (SOL) har ökat sedan den studsade den 19 maj.

Det har dock bryts ned från trendlinjen för sin uppåtgående rörelse och visar flera baisseartade tecken.

Pågående SOL-studs

SOL har ökat sedan den studsade den 19 maj. Den uppåtgående rörelsen fortsatte tills det högsta $ 44,2 nåddes den 7 juni. Det höga sammanföll med motståndsnivån 0.618 Fib retracement (svart).

Medan token har minskat sedan dess har den lyckats hålla kvar över supportnivån på $ 36. Detta område fungerade tidigare som motstånd den 26 maj.

Trots att de är över supporten blir de tekniska indikatorerna gradvis baisse. RSI håller på att korsa under 50 och MACD är nästan negativ.

Diagram efter TradingView

Nuvarande uppdelning

Kryptovalutahandlare @Altcoinsherpa skisserade ett SOL-diagram och uppgav att tills token rör sig utanför det aktuella området kan trendriktningen inte bestämmas.

Källa: Twitter

Motståndsområdet i intervallet är detsamma som det tidigare beskrivna motståndsområdet på $ 36. Å andra sidan är det närmaste stödet 0.5 Fib retracement (vit) supportnivå på $ 31.5.

Det finns flera baisse tecken på plats. För det första ser den uppåtgående rörelsen ut som en ABC-korrigerande struktur, eftersom den är en trevåg istället för en femvågsstruktur. För det andra har SOL gått sönder från en stigande stödlinje och validerat den som motstånd efteråt.

Slutligen är tekniska indikatorer baisse, på samma sätt som i den dagliga tidsramen.

Därför är det troligt att en minskning mot supportområdet $ 3,50 och en potentiell uppdelning.

Diagram efter TradingView

SOL / BTC

SOL / BTC-diagrammet har vissa likheter med dess motsvarighet till USD. Den har gått sönder från en stigande stödlinje och handlar strax över den horisontella stödnivån på 92 000 satoshis.

Dessutom är tekniska indikatorer baisse. Detta framgår särskilt av det överhängande baisseartade korset i den stokastiska oscillatorn (röd ikon).

Därför kan en nedgång till detta område och potentiell uppdelning ske.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos senaste bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link