Socios tillkännager första NBA-partnerskap med Philadelphia 76ers

Philadelphia 76ers har blivit Socios första partnerskap med ett NBA-team när fläktens engagemangsplattform expanderar djupare in i USA.

Den Chiliz-ägda fancentrerade appen har redan samarbetat med många stora sportligor och lag över hela världen. Deras bröd och smör hittills har funnits på den internationella fotbollsmarknaden, men de förgrenar sig och siktar mot Nordamerika. Socios har redan tagit ett stort första steg mot det målet genom att göra affärer med UFC, New Jersey Devils och Roush Fenway Racing.

Affären med Devils hjälpte 76ers-partnerskapet att realiseras eftersom båda lagen ägs av samma företag, Harris Blitzer Sports and Entertainment. Affären med Sixers börjar med säsongen 2021-22 som är planerad att tippas den 19 oktober.

Chief Revenue Officer från Sixers, Katie O’Reilly, talade om samarbetet mellan organisationen och fan-appen. ”Vi är stolta över att vara det första laget i NBA som samarbetar med Socios.com och bryter igenom den globala blockchain-kategorin här i USA. De har byggt en stark portfölj av partners från hela världen över ett varierat landskap av sport och fans. ”

O’Reilly fortsatte med att prata om laget och dess ägares mål att främja innovation och förändring inom NBA och samarbeta med enheter som delar dessa värden. Hon meddelade också att Philly ser fram emot att introducera fans till projektet under de kommande månaderna. Nyhetsförklaringen förklarar att Socios, som teampartner, kommer att “integreras i reklam och TV-synlig skyltning i hela området under 76ers-spel.”

Appen kommer också att kunna använda lagets logotyper på deras plattform. Varumärket kommer också att visas på Sixers webbplats och konton på sociala medier i hopp om att integrera ”unikt innehåll före och efter spelet.”

Socios-app och fan-tokens

Ryggraden i Socios-appen och teampartnerskap är fan-tokens. De är nya digitala tillgångar riktade till sportfans som ger dem makten att påverka verkliga beslut från deras favoritlag. Även om dessa beslut inte kommer att vara om Sixers ska byta ut Ben Simmons eller vem som ska börja på Center ikväll, är det fortfarande saker som fans bryr sig om.

Token fungerar mestadels som en omröstning i omröstningar där Socios och lagen gemensamt verkar. Mätningarna sträcker sig från saker som att ändra namnet på ett träningsfält för att fira en legendarisk spelare, roliga utmaningar för spelarna att delta i stilleståndstiden och rösta om design för en ny lagbuss.

Även om det här inte är spelförändrande styrelserum, lämnar de vissa lagbeslut upp till fansen. Varje lag har sin symbol på plattformen, så du kan köpa en andel i flera lag i olika ligor eller sporter och vara en del av beslutet om vilket meddelande kaptenen skriver på sitt armband för nästa match.

Andra stora partners som Socios har avtal med inkluderar fotbollsklubbar som FC Barcelona, ​​PSG, AC Milan samt det argentinska landslaget samt racing-, eSports- och cricketlag.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link