Snabb tillväxt av NFT-plattformen Getart.io

Getart har ett ambitiöst mål att vara världens största digitala marknadsplats för icke-fungibla tokens (NFT), såsom ERC721 och ERC1155-tillgångar, samt placerbara kryptovalutor.

NFT har introducerat världen till digital konst, samlarobjekt och memes. TechCrunchs grundare sålde nyligen till och med sin lägenhet som en NFT.

Ökningen av NFT-spelare har också spelat en roll i online-spelutrymmet, där spelare kan samla NFT-enheter som representeras som tillgångar i spelet. Ekosystemet för NFT är både fascinerande och spännande.

Getarts mål är att tillåta användare att köpa, sälja och äga digitala tillgångar. På Getart-marknaden kan användare också söka efter olika NFT.

Världens dyraste NFT-försäljning hittills

Efterfrågade NFT: er säljer till exponentiella priser, några av de dyraste försäljningarna hittills inkluderar:

  • Beeple Artwork ’Everydays: The First 5000 Days’ såldes på Christie’s Auction House för 69,3 miljoner dollar.
  • Twitter grundare Jack Dorsey första tweet någonsin såldes för 2,9 miljoner dollar.
  • En krypto-samlarobjekt som heter Cryptocat # 896775 – annars känd som Dragon – såldes för 1,2 miljoner dollar
  • Musikartister Grimes har dabbled i NFT-rymden genom att skapa och sälja tokens. Den dyraste token hon sålde gick till 400 000 dollar.
  • Ett NFT-basketkort av Lebron James såldes för 200 000 dollar

Getarts unika egenskaper

Getart har granskats av RD Auditors. Plattformarna använder BEP-721-tokens inom Binance Smart Chain (BSC). Detta skiljer det från andra marknadsplatser som huvudsakligen finns i Ethereum Network.

Getarts NFT-marknadsplats fungerar som ett ekosystem med flera plattformar som tjänar skapare och samlare. Med låga handelspriser är marknaden inriktad på att underlätta en innovativ och säker plats för användarna.

Andra funktioner på marknaden inkluderar:

  • Spel
  • Samlarföremål
  • NFT-bok
  • Andra inklusive musik, konst och virtuella gallerier.

GAX: Getart-token

För att bygga ett hållbart ekosystem för framtida projektlanseringar och användare kommer Getart-token, GAX, att tillåta användare att köpa och sälja NFT-filer på namnet. GAX är också tillgängligt på världens mest refererade webbplats för prisspårning, CoinMarketCap.

Utfärdad på BSC, säger Getart att 20% av tokenförsäljningen kommer att användas för spridning av NFT i specialmedier på internet.

I maj 2021 noterade GAX på PancakeSwap, Coinsbit och BakerySwap.

Verifiering inom Getart-ekosystemet

Blockchain-tekniken fungerar som en decentraliserad post eller huvudbok som spårar äganderätten och transaktionshistoriken för varje NFT.

NFT: erna på Getart-marknaden ger möjlighet att verifiera den autentiska ägaren av digitala konstverk, samlarobjekt och andra föremål. Möjligheten att överföra äganderätten är också ett alternativ.

Som bevis på ägande inom Getart registreras varje enskild transaktion i blockchain. Detta gör det oföränderligt.

Skillnaden mellan kryptovaluta och NFT är fungibilitet. Kryptovalutor kan handlas eller bytas mot varandra, medan en NFT inte kan bytas mot eller lika med en annan NFT. Den digitala signaturen som tilldelas varje NFT gör detta omöjligt att göra, eftersom inga två NFT är samma.

NFT är här för att stanna

NFT finns i olika digitala konstformer och finns i ett blockchain-nätverk. Från memes, till videoklipp till fastigheter – NFT-ekosystemet som helhet har vuxit snabbt.

Efter att ha funnits sedan 2012 anses NFT anses vara ett ganska ungt utrymme. Under de senaste åren har NFTS dock upplevt exponentiell tillväxt.

Teknisk utveckling som NFT bekräftar den ständigt föränderliga världen av digitala tillgångar. Förmågan att skapa, sälja, köpa och samla NFT: er formar framtiden för konst- och musikindustrin.

Marknadsplatser som Getart ger ett säkert och pålitligt utrymme för artister och samlare att delta i transaktioner. Getarts plattform tjänar säljare och köpare i ett ekosystem som snart kommer att vara hållbart.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på egen risk.Source link