Skräddarsydd biljettupplevelse anländer med FlashBack

Gå in för att vinna en tidig fågel NFT av en utvald konstnär från Exquisite Workers.

FlashBack är den första NFT-biljettplattformen som överbryggar konst, evenemangsarrangörer och evenemangsälskare.

Kommer du ihåg alla de fantastiska biljetterna som vi brukade samla efter varje evenemang eller fest? Det var inte bara biljetterna, utan de minnen vi ville behålla. Någon tankeväckande festival i Kalifornien, en cool utställning i Paris under din sommarsemester eller en galen underjordisk fest i Berlin.

Alla de unika upplevelserna blev just tråkiga QR-koder. FlashBack är här för att ge dessa minnen tillbaka till människor. Plattformen gör det möjligt för evenemangsarrangörer att skapa skräddarsydda och konstliknande NFT-biljetter. Människor kan köpa dessa biljetter med exklusiva konstverk och förvara alla dessa minnen i sin samling på FlashBack. Dessutom kan människor följa sina favoritarrangörer och påverkare med gemensamma intressen för att hålla koll på de bästa händelserna som händer.

Varför använder FlashBack NFT-teknik? Det möjliggör en säker och sömlös upplevelse för både gäster och arrangörer. Biljetter kan inte förfalskas, så gäster och värdar kan känna sig säkra eftersom de skyddas från bedrägeri och oönskade besökare.

Flashback bygger på Avalanche, vilket gör det möjligt för arrangörer att skapa NFT på sekunder i mindre än en cent. Lavins manipuleringssäkra blockkedja hjälper till att säkerställa digitalt ägande och NFT-säkerhet från bedrägerier och oönskade besökare.

”Varje evenemang är ett unikt minne som vi vill behålla, oavsett om det är en livlig festival i Kalifornien eller en födelsedagsfest för din 5-åring. Vi bygger ett spännande sätt att hålla sådana minnen för människor. Och att göra varje evenemangsbiljett speciell för evenemangsarrangörer. “

Elena Obukhova, grundare och VD på FlashBack

”Efter att ha pratat med evenemangsarrangörer och potentiella partners fick vi så positiv feedback. Det validerade vår idé och gav oss mer förtroende för att vi kan omforma evenemangsbranschmarknaden. Vi är fast beslutna att göra det bättre genom att avancera biljetter och skapa en säkrare miljö för varje evenemang. “

Olga Filatova, grundare och COO på FlashBack

FlashBack stöds redan av följande evenemangsprojekt: Papaya Playa Project (Tulum), SuperChief NFT Gallery (New York), Labitconf (Latinamerika), FAS | Fintech Advisory Services (Global), Global Government Blockchain Summit (Dubai) och andra som kommer ombord.

Förregistreringen började den 25 juni och kommer bara att pågå i en månad. FlashBack erbjuder en chans att vinna 1 av 9 unikt designade och kulturrika NFT: er från Utsökta arbetare, en banbrytande gemenskap med 572 artister från 50 länder. Exquisite Workers tar det odödliga spelet från surrealisterna som heter Exquisite Corpse genom ögonen på samtida konstnärer online och blockchain inom den historiska expeditionen ”NFT to stay”.

Varje konstnär bidrar till den övergripande bilden inom det valda färgschemat utan att veta hur resten av den kommer att se ut. Detta resulterar i en orm av ömsesidigt beroende bilder vävda samman vilket gör det längsta levande kollektiva konstverket som publiceras dagligen, perfekt för att bli din nya utsökta digitala identitet.

Förregistrera dig för att vara berättigad till airdrop och njut av tidiga fåglar vid flashback.one.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link