Showcase är nu listat på AscendEX

AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande handelsplattform för digitala tillgångar som byggts av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat noteringen av Showcase Token (SHO) under paret USDT / SHO den 28 april kl 13:00 UTC.

Showcase är en NFT mobilapplikation utformad för att ge mikroinfluencer och fans. Det ger en plattform för innehållsskapare att skapa och sälja icke-fungibla tokens med begränsad upplaga som stöds av deras varumärke. Dessa NFT möjliggör decentraliserat ägande, överföring, härkomst och äkthetsbevis för digitala tillgångar. Showcase som en plattform fokuserar på mobil-första design, fiat-integration, lägre priser NFT, utöver sällsynta konst-NFT, användarupplevelse och sociala medier.

På Showcase-plattformen kan skapare designa och redigera anpassade teckningar i appen, som sedan kopplas till en unik NFT eller ”Badge.” Märken i begränsad upplaga listas för försäljning, och fans kan köpa dem, och Showcase betalar intäkter till skaparna. Köpare kan visa sina nyinköpta märken i sin utställning eller handla dem på den sekundära NFT-marknaden.

Showcase använder ett anpassat ERC-1155 smart kontrakt för att lagra Badge NFT-data i kedjan, vilket gör det möjligt att inkludera attribut för varje märke med rika metadata som Badge-namn, kategori och beskrivning.

SHO the native token fungerar som ett incitament, distribuerat för att uppmuntra användare att bidra och underhålla ekosystemet på Showcase. Ytterligare SHO kommer att tilldelas användare baserat på deras användning, aktivitet och bidrag på Showcase-plattformen. SHO-tokeninnehavare kommer att ha möjlighet att sätta SHO-tokens på influenser. Detta gör det möjligt för dem att få Original “OG” -status, få tillgång till exklusivt innehåll som skapats av influencer och etablera exklusiv status i Showcase-appen med exklusiv tillgång till att köpa vissa NFT-märken.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder spot, futures, marginalhandel och stakingprodukter och innehåller nyckelelement från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användare. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:

Webbplats: https://ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEX engelska

Medium: https://medium.com/ascendex

Om Showcase

Showcase är utformad för att vara en plattform som tillåter innehållsskapare att skapa och sälja icke-fungibla tokens (NFT) med begränsad upplaga som stöds av deras varumärke. Dessa NFT möjliggör decentraliserat ägande, överföring, härkomst och bevis på äkthet för digitala tillgångar.

För mer information och uppdateringar, besök:

Webbplats: https://showcase.to

Twitter: https: //Twitter.com / MyShowcase

Telegram: https://t.me/Showcasechat

Discord: https://discord.gg/RKCVUGH6

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link