SHIB Spikes 25% som Elon Musk Tweets om att namnge sin hund


Elon Musk har twittrat om att namnge sin Shiba Inu, Floki. Vilket har gett upphov till en ökning med 25% av priset på SHIB.

Elon Musk verkar vara tillbaka igen. Efter en kort paus från kryptoscenen är Tesla-grundaren tillbaka på det. Miljardären har aktivt twittrat om krypto igen.

Hans senaste tweet som kanske eller inte är relaterat till Shiba Inu (SHIB) -token, stater att “Min Shiba Inu kommer att heta Floki.”

Tweeten mottogs väl av SHIB-token eftersom den ökade med 25% till en ny sexdagars rekord.

Källa: Tradingview

Gå över DOGE

Musk har varit ett stort fan av meme-projektet Dogecoin. Miljardären stödde aktivt projektet under de senaste månaderna och sporrade till en ny heltid för projektet flera gånger. DOGE lyckades sväva till imponerande $ 0,73 högt före Musks nedslående Saturday Night Live-föreställning, som sedan dess har sett DOGE sjunka i pris.

Den senaste tweetet indikerar dock att kanske Musk har beslutat att byta troskap, från DOGE, till SHIB.

SHIB rankas för närvarande som 27 baserat på börsvärde. Projektets marknadsvärde är för närvarande 3,6 miljarder dollar, vilket är tio gånger mindre än DOGE.

Musk en nyckelspelare i kryptoprisåtgärder

Musk har haft ett allvarligt inflytande i prisrörelser 2021. Den frispråkiga miljardären har kritiserats av vissa, med den tidigare arbetarsekreteraren Robert Reich som säger: ”Hans tweets har en allvarlig inverkan på marknaderna. Det är bara ytterligare ett exempel på hur miljardärer undgår att manipulera marknader utan ansvar. ”

Oavsett hans tweets och personliga åsikt har Musk tidigare sagt att kryptoinvesterare bör investera med försiktighet. Medan Musk är ett stort fan av branschen, sa han tidigare att det är “oklokt” att investera dina livsbesparingar i krypto.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link