Sex miljoner Ethereum satsas nu på ETH 2.0

ETH 2.0-satsningen är på väg att nå sex miljoner eterum, med 179 709 validerare för närvarande.

Ethereum launchpad har för närvarande 5,91 miljoner i ETH som satsas. Beloppet motsvarar nästan 180 000 validerare i nätverket.

Det senaste numret är ett stort hopp från sex månader sedan. Det nuvarande värdet av insatta ETH uppgår nu till 12,7 miljarder dollar. Beloppet är ett stort hopp för slutet av december. I december satsades totalt 1,6% av eterutbudet, eller 1,1 miljarder dollar. För närvarande är det cirka 5% av utbudet som satsas.

Gasavgifterna sjunker

Ökningen av ETH-satsningen kommer efter en dramatisk nedgång i gasavgifterna på eternätverket. En av de viktigaste frågorna som blockchain för närvarande har upplevt på den senaste tjurmarknaden. Priset på en genomsnittlig transaktion på ethereum blockchain slog 0,15 dollar tidigare i veckan. Nedgången i gasavgifterna såg ett nytt årligt lågt i transaktionspriser i nätet

London hård gaffel på gång

För närvarande är Londons hårda gaffel live på Ropsten testnet. Lanseringen förväntas ske nästa månad när testet är klart. EIP-1559-uppgraderingen är inte nödvändigtvis inriktad på att sänka gasavgifterna, men kommer att hindra användare från att betala för gas mindre ofta.

Nyligen erbjöd flera kryptopundits sin åsikt om ETH 2.0. VD för IDEX, Alex Wearn, tror att ETH 2.0 kan öka antagandet, men också medför centraliseringsrisker. Lägre kostnader kommer att sprida antagandet. Han nämnde emellertid också att samtycksprotokoll gör det möjligt för styrning att hållas och drivas av etervalar.

ETH har sett en stark studs efter den senaste tidens nedgång från årets rekordhöga nivå. ETH slog 4 300 dollar innan det gled ner till 1 700 dollar. Det är för närvarande prissatt till 2 150 $ efter veckans lilla rally över marknaden.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link