Secret Binance Smart Chain Bridge lanseras till Mainnet

En decentraliserad finansiell tvärkedjebrygga för att konvertera tokens till integritetsfokuserade versioner har lanserats till mainnet på Binance Smart Chain (BSC).

Det hemliga nätverket tillkännagav lanseringen i ett blogginlägg den 15 juni. BSC-bron ger möjlighet att överbrygga BEP-20-tokens till deras sekretessbevarande ekvivalenter, eller “Secret Tokens” på Secret Network.

The Secret bridge gick live på Ethereum i mitten av december, vilket gav innehavare av ETH och vissa ERC-20-tillgångar att skapa ‘hemliga’ versioner av sina tillgångar för att möjliggöra privata transaktioner. Det kan nu ge samma funktionalitet för BEP-20-tokens i Binance Smart Chain.

“Detta låser upp transaktionsintegritet och programmerbar integritet för BSC-tillgångar samtidigt som innehavarna kan dra nytta av Secret DeFi-möjligheter.”

Sekretesspolicyer på Binance Smart Chain

Den här listan över inledningsvis stödda tokens för integritetsbryggning inkluderar ETH, USDT, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, USDC, BCH, LTC, LINK, BUSD, TRX, CAKE, BAKE, XVS, LINA, FINE och BUNNY.

Plattformen erbjuder också avkastningsmöjligheter för vad den kallar “Secret DeFi” eller “SeFi.” Förutom bron har den en DEX som heter SecretSwap som tillhandahåller tvärkedjiga och sekretess-första swappar för att skapa likviditet och handel med Secret Tokens på Secret Network.

Genom att utnyttja hemliga smarta kontrakt hävdar SecretSwap att de skyddar användarna mot skadliga front-running och sekretesshot. Likviditeten på DEX är för närvarande 33 miljoner dollar enligt analyssidan och den har precis överträffat 200 miljoner dollar i kumulativ volym.

Teamet har också tidigare meddelat testnät för en Secret Monero Bridge och Secret Plasm Bridge som underlättar en koppling mellan Polkadot och Cosmos ekosystem.

“När fler broar läggs till mainnet, kommer Secret DeFi-användare att ha ett bredare utbud av Secret Tokens att interagera med, vilket säkerställer Secret Networks roll som blockeringsuniversums integritetsnav.”

Den har två styrningstoken, SCRT för själva nätverket och SEFI för DEX och DeFi-protokollet.

SCRT och SEFI prisuppdateringar

Nätverkets infödda SCRT-token har ökat 5,3% på dagen vid tidpunkten för pressen. Enligt CoinGecko handlades det 1,48 dollar men har fallit kraftigt med resten av marknaden under den senaste månaden.

SCRT har också minskat med 72% från den högsta tiden på 5,23 dollar den 21 februari. Det cirkulerar 70 miljoner poletter vilket ger det en marknadsvärde på drygt 100 miljoner dollar.

SEFI-token har gått bättre idag med en vinst på 13%. SEFI har handlat till 0,075 USD och har gjort goda framsteg under de senaste veckorna. Det är fortfarande långt ner från ATH i mars på strax under $ 1.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link