SEC till File Response to Ripples individuella rörelser att avvisa

[ad_1]

US Securities and Exchange Commission (SEC) har för avsikt att lämna in ett svar på individuella rörelser för att avvisa. Den senaste utvecklingen i deras pågående rättegång mot Ripple Labs.

James K. Filan, en av advokaterna som representerar Ripple Labs, Twepå fredag att kärandens svar kommer att vara upp till 60 sidor långa. Dessutom noterade han att advokaten för de enskilda tilltalade, nämligen Ripple-cheferna Brad Garlinghouse och Chris Larsen, inte samtycker till detta svar.

SEC: s brev till USA: s distriktsdomare Hon. Analisa Torres bekräftade detta. Det uppgav också att käranden räknar med att de kommer att ta upp sina skäl för att inte samtycka i ett skriftligt motstånd.

Mr Filan, en försvarare på Filan LLC i Connecticut, också adresserat behovet av att höra de tilltalades exakta skäl. Han tror emellertid att förklaringen kommer att vara ”relativt enkel”. ”Bäst att höra de exakta orsakerna från dem än att gissa”, sa en senare Tweet.

Rörelse för att ingripa

Under förfarandet har James Filan hållit sina följare regelbundet uppdaterade på Twitter. Som svar på en fråga från en anhängare nämnde den tidigare federala åklagaren att det inte finns några utfrågningar planerade för den kommande veckan. Han uppgav dock att både SEC och Ripple Labs måste svara på en rörelseåtgärd från advokat John E. Deaton senast den 3 maj.

Mr Deaton, grundare av Crypto Law och enligt uppgift representanten för tusentals XRP-användare i samband med SEC. vs Ripple, lämnade in sitt förslag den 19 april. Advokaten, som är Managing Partner på The Deaton Law Firm, har också varit mycket högljudd i hela ärendet. Både på sociala medier och på Crypto Law-bloggen. På rörelsen att ingripa Tweetade han:

”… Det här är inte min rörelse, det är rörelsen från över 16 000 #XRPHolders och det finns många mycket smarta människor i # xrpcommunity.”

Utvecklingen inom SEC vs. Ripple

SEC: s nya ansökan är den senaste utvecklingen i SEC: s pågående mål mot Ripple Labs. Det följer direkt efter en upptäcktskonferens som hölls på fredagen. En konferens som undersöker SEC: s kontakt med Ripples utländska tillsynsmyndigheter för information. Och därmed påstås att de inte följer reglerna för federala förfaranden och Haagkonventionen.

En spänd juridisk dragkamp pågick mellan båda parter under dagarna fram till konferensen. Ripple Labs företrädare hävdade att SEC kontaktade sina tillsynsmyndigheter för upptäcktsändamål som en hottaktik. De lämnade in en motion för att få SEC att stoppa, vilket SEC i sin tur försökte få domaren, hon. Sarah Netburn, att förneka.

Klagandena omprövades med en begäran om att undanhålla viss information och upptäcktsmaterial från Ripple Labs. I ett brev som inlämnades den 21 april bad SEC domstolen att ”hindra svarande från att söka irrelevant, privilegierat SEC-personalmaterial som denna domstol redan har avgjort är inte upptäckbart.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.[ad_2]

Source link