Scott Melker talar om handelsstrategi och prismål

Den populära kryptovalutapersonligheten Scott Melker har talat om sin handelsstrategi, prismål och fem kryptoprojekt som han för närvarande innehar.

Känd på Twitter som ”The Wolf of All Streets”, Scott Melker har vuxit till ett kryptomärke. Ex-DJ och nu heltidskryptoinvesterare och handlare intervjuades nyligen av Business Insider.

Melker har vuxit sin kryptoföljare på sociala medier till 400 000 starka. Melker talade om sin resa och kallade sig själv en investerare först: ”Den som frågar mig, jag säger att jag är en investerare som handlar.”

Melker skisserade sin investeringsstrategi och upprepade att ”människor borde ha minst 60% till 70% av sina tillgångar i långsiktiga investeringar och 15% i kontanter och 15% för handel.”

Crypto-entusiasten medger att han inte alltid var så hausse på krypto, och insisterade på att människor aldrig skulle ha mer än 10% av sin nettovärde i krypto förrän så sent som i slutet av 2019.

Portföljstrategi

Melker fokuserar på viktiga långsiktiga investeringar på marknaden. Främst BTC och ETH. Han använder sedan vinster från andra kryptoprojekt när långsiktiga investeringar spelar, med liten risk efter att vinster har löst ut.

Han använder sedan 15% av sin portfölj för att aktivt handla marknaderna. Medan du innehar 15% i kryptostabila mynt som ger ränta. De räntebärande kontona på stabila mynt är något som Melker använder och kallar den passiva inkomstmetoden ”helt otrolig. För mig är det faktiskt den största innovationen förmodligen i kryptorummet under det senaste året till två år, sade han.

Melker är en stark tro på att hålla krypto på lång sikt. Tidiga köpare av lovande projekt kommer att skörda frukterna, sa han. Han förklarar att alla som köper krypto under de senaste tre åren som ”nu ser frukten av dessa arbeten och att du inte behöver göra mycket handel.”

Prismål

Melker nämnde också prismål för BTC och ETH. Han anser att ETH och BTC bör vara två kärntillgångar som investerare ska ha. Dessutom förutspår han att ETH kan nå $ 10 000, medan BTC kan slå 235 000 dollar.

”Jag tror att eter går lätt till 10 000 dollar i denna cykel, och jag tror att eter kan gå mycket högre för att vara ganska ärlig”, sa Melker. ”Och jag tror att bitcoin kommer att gå till 200 000 dollar, 230 000 dollar, 235 000 dollar.”

Lovande projekt

Melker talade också om fem kryptoprojekt som han för närvarande innehar i sin portfölj. Medan de flesta av dem redan har gett bra avkastning för investeraren, har han för närvarande fortfarande LINK, DOT, EGLD, UTK och POLS. Samtliga har sett tredubbla procentuella vinster för Melker.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link