Saylor jämför BTC med tidigt Apple: ‘Ingen kan sluta och få förstå’

MicroStrategys VD Michael Saylor har jämfört sin tidiga backning av Apple med bitcoin och kallar krypton ”ett dominerande monetärt nätverk som alla behöver. ”

Bitcoin-maximalisten twittrade nyligen om en gammal video som dykt upp. I videon visas Saylor som talar om Apple och hur hausseartad han var på företaget under iPhone 5. Saylor kommenterade i videon och sa “Jag skulle vara väldigt lång på det företaget, den som säljer det aktiet måste vara en idiot.”

Saylor kommenterade den gamla videon, den här gången relaterade han sin åsikt till BTC. Grundaren av MicroStrategy, ett företag som tillhandahåller affärsinformation, mobil programvara och molnbaserade tjänster, hänvisade till tidig Apple-tillväxt och bitcoin.

I en tweet, sa han ”Apple var ett dominerande mobilnätverk som alla behövde, ingen kunde stoppa, och få förstod. Bitcoin är ett dominerande monetärt nätverk som alla behöver, ingen kan stoppa, och få förstår. ”

MicroStrategy hausse på BTC

Saylor och hans företag har varit extremt hausse på BTC de senaste månaderna. Tidigare denna vecka meddelade MicroStrategy att de skulle sälja 1 miljard dollar i lager för att köpa mer bitcoin. Saylor gick också med i det nyligen lanserade Bitcoin Mining Council som kommer att titta på hur man kan göra bitcoinbrytning mer energieffektiv i framtiden.

Företaget har nyligen sålt 500 miljoner dollar i säkrade sedlar för att samla in pengar för att köpa mer bitcoin. Företaget har för närvarande över 90 000 BTC i sina reserver, totalt mer än 3 miljarder dollar utan några planer på att sakta ner när som helst snart. Saylor har dock tidigare sagt att enheterna han kontrollerar har 110000 bitcoin.

Bitcoin-maximalisten har inga planer på att sälja något bitcoin när som helst.

Tala vid Parallel Summit 2021 tidigare i veckan, Saylor också kommenterade vidare på bitcoin och säger “Jag tror inte att det finns någon annan tillgång där varje intelligent person som förstår det, bestämmer sig för att göra allt de kan för att göra det mer värdefullt.”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link