Ron Paul: Bitcoin måste tas på allvar i en tid av ”gratis pengar”

I korthet

  • Miamis Bitcoin 2021-konferens startade idag.
  • Ron Paul kämpade mot Federal Reserve och sa att den borde skrotas.
  • ”Bitcoin bör betraktas på allvar,” sade den tidigare kongressledamoten i Texas.

Bitcoin 2021-konferensen i Miami startade idag med libertarian och före detta presidentkandidat Ron Paul som slog Federal Reserve och sa att Bitcoin behov ”övervägas på allvar” med tanke på det nuvarande läget i ekonomin och Feds penningpolitik.

Det tidigare svarta fåret från det republikanska partiet berättade Miami-folkmassan att USA: s nuvarande penningpolitik är en katastrof och att centralbanken bör skrotas helt. Paul gjorde sig ett namn under USA: s presidentval 2008 och 2012 med uppmaningar att ”avsluta Fed.”

Berör president Joe Bidens 6 biljoner dollar budgetförslag– vilket skulle vara den största federala utgiften sedan andra världskriget – Paul sa att den nuvarande ekonomiska politiken inte kan fortsätta mycket längre.

”Problemen kommer att bli värre”, sa han till en entusiastisk publik. ”Det finns mycket gratis pengar som cirkulerar dessa dagar, och allt är falskt och det är all politisk korruption som går in. Gratis pengar betyder att de antingen skriver ut dem eller stjäl dem.”

Han tillade: ”Om du vet något om mig har jag varit i politik ett par år … Jag har en lösning. En av mina lösningar för utrikespolitiken var när vi var på platser vi inte borde vara på, sa jag, ’Vi marscherade bara in, låt oss marschera ut.’ ”

”Och det är vad vi bör göra med Federal Reserve också – vi behöver inte Federal Reserve, den är byggd med korruption, så vad vi behöver göra är att bli av med den”, sa han.

Paul, en före detta republikansk kongressledamot för Texas, hänvisade till USA: s regerings stimulanspaket inleddes förra året för att konfrontera de ekonomiska effekterna av lockdowns och karantäner som ett resultat av koronaviruspandemin.

Den amerikanska regeringen har sedan dess lovat att spendera mer – något som de mest ivriga kryptovalutaentusiasterna tror att så småningom kommer att orsaka inflation, dollarn och massintagandet av Bitcoin.

Paul, som tidigare sa det där Bitcoin borde vara fri från statlig inblandning, tillade att han inte vet mycket om kryptovaluta, men att det kan ge lösningar på vad han anser är problematiska offentliga utgifter.

“[Government spending is] kommer att fungera bra för Bitcoin, sade han. ”Bättre betraktas Bitcoin på allvar.”

Bitcoin-konferensen 2021 i Miami startade idag och pågår till imorgon, med över 50 000 personer som förväntas delta. Twitter-vd Jack Dorsey, MicroStrategy-grundare Michael Saylor och skridskoåkning Tony Hawk är alla gästtalare.

varning

De åsikter och åsikter som uttrycks av författaren är endast i informationssyfte och utgör inte finansiella, investeringar eller andra råd.Source link