RichQuack – Stigande konkurrent för Dogecoin

Richquack (QUACK) token har börjat ta dogecoin (XDG) marknadsandel sedan 9 juni 2021. QUACK marknadsandel ökade från $ 66 000 till $ 5 miljoner på en dag, nästan 100 gånger, innan den gick ner till 1,5 miljoner dollar igen.

Det är en mycket normal korrigering att många tog vinster och trenden fortsätter att vara stark. Richquack-token har väckt uppmärksamhet på grund av dess likhet med XDG.

Så, vad är QUACK? och vilka funktioner har det? Är QUACK legitimt? Vad sägs om samhället som stöder token?

Som anges av dess officiella webbplats är QUACK en token baserad på Binance Smart Chain, som har ett antal imponerande funktioner. Det är en token med en svart hål-design, när du skickar en token till det svarta hålet, fortsätter token att växa från funktionen auto-lantbruk.

Så ju fler symboler på det svarta hålet, desto mer kommer QUACK till det svarta hålet varje transaktion, vilket betyder mindre och mindre QUACK i omlopp som kommer att köra tokenpriset.

RichQuack kombinerar detta med en innovativ auto-likviditetsfunktion som snabbt ökar tokens likviditet. Slutligen har QUACK massiv decentralisering på en skala som sällan ses i andra tokens. Dessa tre funktioner kombinerade för att producera ett kraftpaket som endast ägs av samhället.

RichQuack antar också en rättvis lanseringsmodell där 100% av QUACK-utbudet sås ut som likviditet, vilket innebär ingen förförsäljning och ingen allokering till sina teammedlemmar.

Medan RichQuack.com har granskats av Techrate Audit och fått en perfekt poäng, inbjuder det också andra ansedda revisorer att inspektera det.

Sedan lanseringen av den andra versionen av RichQuack har communityn vuxit betydligt med över 4 000 Telegram-medlemmar, över 1 600 QUACK-innehavare. Det har också mer än 51% av utbudet som Black Hole har.

Tre produkter som lanseras snart

1. Quack Launch Platform

Tidig tillgång till nästa smutsiga få rika kvacksystem så att du kan tjäna pengar innan alla andra.

2. Mega Quackpot Raffle

Alla innehavare kommer att kunna vinna mega quackpot! Ju mer kvak du har, desto större chans att vinna.

3. Lotto-plattform

Varje timme, dagligen, veckovis, månadslotto så att du kan spela ditt kvack och bli rik kvackare!

För mer information om token, besök webbplatsen Telegram, Twitteroch Reddit

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link