Revolut lanserar Bitcoin-uttag med fler poletter framöver

Ekonomiappen Revolut har mjukstartade bitcoinuttag. Med fler kryptotoken sägs läggas till inom en snar framtid.

Revolut har vuxit till en av världens mest populära finansiella mobilapplikationer. Appen tillåter användare att byta pengar utan dolda avgifter, samt köpa kryptovalutor och guld. Mobilappen har för närvarande över 15 miljoner kunder.

Tillkännagivandet från Revolut raderades snabbt. Men Altfi lyckades fånga inlägget innan det raderades.

Fumbled tillkännagivande tas emot väl

En talesman för Revolut har bekräftat tillkännagivandet i ett e-postmeddelande till Forbes och säger “Vi lanserar nästa torsdag, tyvärr gick bloggen upp lite för tidigt”.

Revolut-talesmannen medgav också att ett schemaläggningsfel skickade ut meddelandet tidigare än det skulle.

Revolut kommer att erbjuda bitcoinuttag från nästa vecka och kommer att lägga till fler tokens och uppgraderingar i framtiden, sade talesmannen. För närvarande tillåter mobilappen användare att köpa och sälja 22 olika kryptovalutor.

Revolut blir en av de största mobilapparna för kryptovaluta som nu erbjuder bitcoinuttag. Med PayPal och Robinhood tillåter för närvarande inte uttag av krypto.

Företaget betjänar för närvarande över 15 miljoner kunder och 500 000 företagskunder i över 35 länder. Med över 30 valutor i appen. Företaget har över 100 miljoner transaktioner varje månad enligt sin webbplats.

PayPal och Robinhood erbjuder fortfarande inte BTC-uttag

PayPal har nyligen också gått med i striden genom att erbjuda kryptovalutatransaktioner, inklusive att låta användare köpa bitcoin direkt från PayPal. Den populära mobila betaltjänsten Venmo, som ägs av PayPal, erbjuder nu också kryptotransaktioner. Men användare kan inte dra tillbaka krypto från mobilappen.

Den senaste funktionen kommer att behaga många kryptoentusiaster som använder appen. Med avsaknaden av att kunna ta ut bitcoin är det en stor utgångspunkt för användarna.
Den nya funktionen har redan nöjt vissa Revolut-användare med en användare tweeting ”Har precis fått tillgång till RevolutApp-krypteringsfunktion och det fungerar ganska bra. Det enda jag skulle säga att de måste ändra är 3 max-adressen. Det är dåligt opsec att använda samma adress mer än en gång på BTC. 9 av 10 och säkert ett steg i rätt riktning ”

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link