Resilient DOGE Leapfrogs ADA och BNB för att ta fjärde platsen


DOGE har överträffat både BNB och ADA på fjärde plats eftersom baisseartikelförskott utlöser försäljningar över marknaden.

Dogecoin (DOGE) har lyckats ta sig över Binance Coin (BNB) samt Cardano (ADA) för de fyra bästa platserna baserat på börsvärde.

Hoppet kommer som baisse fart över helgen fortsatte. Bitcoin har sett sitt pris fortsätta att glida för fjortonde dagen i rad. Den negativa prisåtgärden har haft en dramatisk effekt på altcoins eftersom de också tappar värde.

Bearish prisåtgärd ser topp fem förändras upp

DOGE har dock lyckats se mindre rött på marknaden jämfört med BNB och ADA. BNB sjönk med nästan 19% på söndagen när det förlorade en annan plats. Två-plats-släpp kommer när Binance-inbyggda token förlorade mot Cardano på lördag.

ADA drabbades av en prisnedgång på 12,8% på söndagen, medan DOGE lyckades sjunka med 9,6% enligt Binance.

Källa: CoinGecko

Elon stöder fortfarande DOGE

Elon Musk har nyligen kommit ut med DOGE igen i en tweet, säger “Jag har inte & kommer inte att sälja någon doge.”

DOGE är för närvarande fortfarande högt upp 2021. Även om krypton har minskat med 55% i pris, är DOGE fortfarande upp nästan 7000% i år.

ADA har haft ökad popularitet eftersom det fortsätter att driva mot att bli en riktig Ethereum-konkurrent. Projektet tillkännagav nyligen sin kommande ERC20-omvandlare som är planerad att lanseras med mainnet. Dessutom har Cardano också utökat sina partnerskap med afrikanska företag för att ytterligare expandera krypto på landsbygden.

Het på klackarna av BNB, ADA och DOGE är Ripple (XRP). XRP rankas för närvarande sjunde i börsvärde. Projektet har också sett en dramatisk nedgång i priset med resten av marknaden. XRP ligger för närvarande bara 3,29 miljarder i börsvärde bakom BNB.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link