REEF visar tecken på liv efter kraftigt fall


Reef (REEF) har handlat i en fallande parallell kanal sedan 11 februari.

Medan det visar några hausseartade vändningstecken, är det ännu inte bekräftat sin hausseartade struktur.

REEF fortsätter att konsolidera

Sedan den 11 februari har REEF handlat i en fallande parallell kanal. Medan det nådde ett nytt högt pris på 0,058 dollar den 15 mars skapade det en lång övre veke och föll tillbaka inuti kanalen.

Efter att ha avvisats den 11 maj började den en kraftig nedåtgående rörelse mot stöd och nådde den den 19 maj. Den har rört sig uppåt sedan dess.

Tekniska indikatorer är neutrala, men visar några hausseartade tecken, till exempel ett överhängande hausseartat kors i den stokastiska oscillatorn (grön cirkel).

Dessutom har REEF återvunnet $ 0,0245-området och validerat det som stöd i processen.

Diagram efter TradingView

Kryptovalutahandlare @ Mesawine1 skisserade ett REEF-diagram som visar token som återvinner stödlinjen för den nedåtgående kanalen. Sedan tweeten har token också återvunnet supportområdet på $ 0,245.

Källa: Twitter

Framtida rörelse

Det kortare sikt två-timmarsdiagrammet visar en femvågsförflyttning uppåt (markerad i grönt), som ser ut som början på en hausseartad impuls.

Dessutom slutfördes den resulterande retracement mycket nära 0.618 Fib retracement-nivån, vilket sammanfaller med det tidigare beskrivna $ 0,0245 supportområdet.

Dessutom rör sig både RSI och MACD uppåt.

Därför visar det två timmar långa diagrammet några hausseartade vändningstecken som stämmer överens med de från den dagliga tidsramen. REEF måste dock bekräfta det högre läget för att skapa en hausseartad struktur. En uppdelning under området $ 0,0245 skulle ogiltigförklara detta scenario.

Diagram efter TradingView

REEF / BTC

På samma sätt som motsvarigheten till USD ger REEF / BTC-diagrammet en relativt neutral syn.

Token handlas inom ett intervall mellan 60 och 96 satoshis. Den studsade mot stödområdet den 23 maj men avvisades från motståndsområdet fyra dagar senare.

För närvarande handlas det nära det 60 satoshi-supportområdet igen.

Tekniska indikatorer är också neutrala. Detta är särskilt tydligt i RSI, som fritt passerar över och under 50-linjen. Därför förblir trenden obestämd tills en avgörande rörelse utanför intervallet.

Diagram efter TradingView

För BeInCryptos tidigare bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

Source link