Reef Finance lanserar Reef Chain för nästa generations DeFi-appar

[ad_1]

Decentraliserat finansprotokoll Reef har meddelat att det kommer att lanseras till mainnet som ett förspel till införandet av en ny blockchain för nästa generation av DeFi-applikationer.

Tillkännagivandet gjordes i ett blogginlägg den 22 april, där det beskrivs planer lanserar branschens första blockkedja som exklusivt är byggd för att stödja den ständigt växande DeFi-sektorn.

Baserat på Polkadot Substrate-ramverket kommer Reef Chain att lanseras i maj och erbjuder förbättrad skalbarhet och Ethereum Virtual Machine (EVM) kompatibilitet. Skaparna förklarar:

”Vår Reef Chain Mainnet är byggd med avancerad teknik och toppmoderna funktioner och kommer att vara värd för och ge DeFi DApps i morgon och erbjuda sömlös migration för DApps i dag.”

Exporterar från Ethereum

Reef Chain-systemet gör det möjligt för utvecklare att porta sina befintliga applikationer från Ethereum. De kommer att kunna göra detta utan att ändra baskod. Det första testnätet, som kallas Maldiverna, prövas för närvarande och teamet är övertygat om en fullständig lansering i maj.

Det Polkadot-baserade protokollet gör det möjligt för dApps att samla likviditet från flera källor till Reef-operativsystemet. Den stöder Solidity och EVM och kommer att uppmuntra migrering från Ethereum till det substratbaserade systemet.

Den ”allt-i-ett” DeFi-sviten syftar till att samla avkastning och likviditet från flera decentraliserade börser och automatiserade marknadsförare. Därigenom förenklar processen för sina användare.

Det visar också en AI-driven smart yield-motor. Detta kommer att fungera i olika nätverk inklusive Ethereum, Binance Smart Chain och Polygon (tidigare känt som Matic).

Reef Finance lanserades 2019. Det gick sedan live på Polkadot i september 2020. Dessutom marknadsförde Binance Launchpool det i december samma år.

I mitten av mars 2021 fanns det en enorm imbroglio med Reef som involverade Alameda Research. Som ett resultat av en token-försäljningsaffär som blev sur.

Reef token prisutsikter

I skrivande stund följde REEF-tokens resten av kryptomarknaden i rött. Enligt CoinGecko handlades tillgången 2,4% till 0,031 $.

Token nådde en rekordhög nivå på $ 0,057 den 15 mars. Den har dragit sig tillbaka 45% från dessa nivåer sedan dess. Det har varit till stor del intervallbundet sedan mitten av februari men har fått 140% hittills i år.

Det finns 12,6 miljarder poletter i omlopp av en maximal tillgång på nästan 16 miljarder vilket ger REEF ett börsvärde på 400 miljoner dollar.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen som finns på vår webbplats är helt på egen risk.

[ad_2]

Source link